BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.474,36
HABER /  GÜNCEL

Ve şampiyonluklar geldi

Sapanca Kırkpınar mevkiinde düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası’nda, Fenerbahçe erkekler ve kadınlarda Türkiye şampiyonu oldu. <br...

Abone ol

Sapanca Kırkpınar mevkiinde düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası’nda, Fenerbahçe erkekler ve kadınlarda Türkiye şampiyonu oldu.
Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası Yarışları Sapanca Kırkpınar mevkiinde yapılan ikinci gün müsabakaları ile tamamlandı. Büyük A Erkekler 8 tekte, Büyük A Erkekler tek çiftte, Büyük A Erkekler 2 tekte ve Erkekler hafif kilo 4 tekte yarışları lider tamamlayan sarı-lacivertliler zirvenin sahibi oldu. Fenerbahçeli kadın kürekçiler ise ise Büyük Kadınlar 2 tekte ve hafif kilo kadınlar 2 çifte yarışları ilk sırada tamamladı.
Bu sonuçların ardından erkeklerde 1050 puan, kadınlarda 500 puan toplayan Fenerbahçe şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray ise erkeklerde 980 kadınlarda da 220 puanla sarı-lacivertlilerin ardından ikinci oldu.
Fenerbahçeli sporcular, yarışların ardından kupalarını Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven’in elinden aldılar.
(İHA)