BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.437,65
HABER /  GÜNCEL

Ve o provokatör kadın deşifre oldu!

Türkiye günlerdir Ankara'da yaşanan Gezi Parkı eylemlerini provoke eden o kadını konuşuyordu. İnternethaber o kadının kim olduğunu buldu!

Abone ol


İNTERNETHABER ÖZEL İÇERİK
- İstanbul'daki eylemlere destek amacıyla Ankara'da düzenlenen eylemlerde illegal grupların polise karşı şiddet eylemlerine girişmesi için direktif veren o kadın günlerce tartışılmıştı.

Cadde üzerinde farklı kümelenmeler oluşturan grup üyelerinin; uzun boylu, beyaz askılı bir tişört ve kot pantolon giymiş bir kadın tarafından örgütlendiği anın videosu elden ele dolaştı, polis her yerde o kadını aramaya başladı.

Kümeler arasında koşarak hareket eden kadının Rus olduğu iddia edilmişti. Kadının grup üyelerinin yanından ayrılmasının hemen arıdından gruptakiler harekete geçerek, kaldırım taşlarını sökmeye başlıyor ve polislerle çatışmaya başlıyordu.

Polisin günlerdir aradığı kadının bilgileri nihayet ortaya çıktı. Türkiye'nin kimliğini merak ettiği o kadının ismi Ceren Arzu O.

O KADININ ANKARA'DA ORTALIĞI NASIL KARIŞTIRDIĞINI GÖSTEREN VİDEO

Ankara'da Film Yapım Tanıtım Animasyon Organizasyon işleri yapan bir ajansın sahibi olan Ceren Arzu O.'nun bir süre öncesine kadar Türkiye Millet Meclisi, Maliye Bakanlığı ve Türk Telekom A.Ş  ile çeşitli proje çalışmaları yaptığı, başında bulunduğu ajansın kurumsal internet sitesinde yer alıyor.

Ceren Arzu O.'nun birlikte yaşadığı Eren isimli gencin ise DHKP-C'nin tercümanlığını yaptığı belirlendi. Bir dönem cezaevinde de bulunan Eren'in, bu dönemde ölüm orucuna yattığı ve dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından sağlık sorunları nedeniyle affedildiği ortaya çıktı.

Eren isimli kişinin de Ankara'daki eylemlerde kışkırtıcı yönlendirmelerde bulunduğu ve polis tarafından her yerde arandığı belirlendi.