BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,81
ALTIN 2.494,04

Vatikanlı Ayetullah Siyonist FETÖ

Osmanlı Macaristan'a girmese, katolikler protestanları yok edip ortadan kaldıracaktı.

Osmanlı Macaristan'a girmese, katolikler protestanları yok edip ortadan kaldıracaktı.

Bir bakıma Osmanlı olmasa büyük bir ihtimalle protestanlık yok olacaktı.

Osmanlı Devleti, katolik dünyasına karşı protestanları destekledi, Vatikan'da, şii'leri Osmanlı'ya karşı destekleyerek intikam aldı.

Vatikan'ın tutumu bu yönde devam ediyor.  

Almanya ve Fransa'nın desteği ile Humeyni'nin İrana gelmesini örgütleyen Vatikan'dır.

Zaman ayarlı onlarca Ayetullah'ların bugün bile Vatikan'da ikame edip hazır bulundurulduğu biliniyor.

Haçlı Siyonist işbirlikçisi ve hizmetinde olduğunu artık saklamayan ve kendi ağzından sohbetleri sırasında "hizmetinizdeyim beni Türk Devletine vermeyin" diyen FETÖ lideri çember daraldıkça "ben aslında Müslüman da değilim" dermi?

Öncülük ettiği "ılımlı İslam" ve "dinler arası diyalog" safsatalarıyla İslamiyeti protestanlaştırmak isteyen FETÖ'nün, ABD'de ki en büyük destekçilerinden olan siyonist evanjelistler, FETÖ'nün İsrail'e bağlılık konusunda memnuniyetlerini FETÖ'yü Türk Devletine vermeyerek göstermekte.

Evanjelizm, Amerika'da ki hristiyan toplumunun en radikal kanadı olarak ifade edilir.

Evanjelistler, yahudilerin Tanrı'nın seçilmiş milleti olduğu, kutsal toprakların (Arz-ı Mevud) yahudilerin malı olduğu inancını taşır.

Yahudilerin Amerika'da ki en büyük destekçileri ve ortağı evanjelistler, "Protestan" olmalarına rağmen hristiyanlığın siyonistleri olarak adlandırılır. Arz-ı Mevud'un gerçekleşmesinden sonra Hz.İsa'nın geleceğini öngörürler.

315 milyonluk ABD nüfusunun 70 milyonunu evanjelistler oluşturur.

İsrail'in hristiyan dünyasını tahrip ederek evanjelistleri kendi yanlarına çekmesi, Vatikan'da karşı denge olarak şii İran'la İsrail'e karşı Ortadoğu'da bir ittifak oluşturduğunu söyleyebiliriz.

Ortadoğu üzerine dengeler. Geçmişte Avrupa'da varolan çelişkilerin Ortadoğu'ya taşındığı izliyoruz.

Geçmişten gelen hristiyan yahudi kavgasında, Vatikan'ın Ortadoğu'da ki şii müslüman yapıyı İsrail'e karşı kullanarak bölgede İsrail'in önünü kesmeye çalıştığı, İsrail'in de  ABD üzerinden sünnileri örgütleyerek İran'a ve şii yapıya karşı  kullanması, bölgeye ne denli yaralar açtığını son yıllarda Irak ve Suriye'de izlemekteyiz.

Dinler çatışmasının cereyan ettiği Avrupa tarihinde mezhep savaşları neredeyse içinde bulunduğumuz yüzyıla kadar devam etti. Endülüs üzerinden hristiyan ve müslüman savaşları, daha sonra yahudi ve hristiyan sonrası katolik protestan savaşları süregeldi.

Benzer şekilde bu savaşı Ortadoğu'ya taşıyarak burada yaşayan halkların mağdur olmasına sebebiyet veriliyor.

Gelecekte Ortadoğu'da, Avrupa'da yaşanmış olan protestan katolik çekişmesi noktasında ki mezhep savaşını, Türkiye'ye ve Ortadoğu'ya sünni şii çatışması olarak taşınmaya çalışıldığı gerçeği tecrübe edilmekte.

İslam dünyasındaki "Şii ve Sünni" çekişmesinin arkasında "İsrail ve Vatikan" çekişmesi var. Bu çekişme Türkiye'yi de içine çekiyor. Türkiye hiç haketmediği bir noktada mezhep savaşına çekiliyor.