BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.495,59
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin konusu ve oyuncuları işte yeni bölüm fragmanı

Vatanım Sensin dizisinin ilk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Vatanım Sensin 1. bölüm fragmanı, konusu ve oyuncuları intenrethaber.com'da.

Abone ol

Vatanım Sensin bu akşam Kanal D ekranlarında başlıyor. Başrollerini ünlü çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in paylaştığı dizisinin konusu ne? Vatan

Vatanım Sensin ilk bölümü ile oldukça konuşulacak. En son 2006 yılında aynı projede yer alan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel bu kez Vatanım Sensin dizisinde yer alıyorlar.

VATANIM SENSİN KONUSU

Kanal D’de yayınlanacak ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Bergüzar Korel, Halit Ergenç’in canlandıracağı ‘Cevdet Yüzbaşı’nın tutkuyla aşık olduğu Balkan güzeli karısı ‘Azize’ karakterine hayat verecek.

Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Necati Şahin ve Nuran Evren Şit’in üstlendiği, “Vatanım Sensin” ilk bölümüyle 27 Ekim Perşembe 20.00’da Kanal D’de!

İşgal günlerinde parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesiyle izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanan “Vatanım Sensin” büyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın, işgalin gölgesinde ayakta kalma mücadelesini anlatıyor.

VATANIM SENSİN 1.BÖLÜM FRAGMANI

Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı bir dönemi ekrana getirecek olan “Vatanım Sensin” işgal altındaki şehirde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesidir.

VATANIM SENSİN 1.BÖLÜM 2.FRAGMAN

VATANIM SENSİN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri, İstanbul’da kurulan dev platonun ve yine İstanbul, İzmit, Ayvalık ve İzmir’de dönemin dokusuna göre seçilen ve döneme uygun olarak çekime hazırlanan mekanlarda devam ediyor.

VATANIM SENSİN OYUNCULARI KİMLER VAR?

Vatanım Sensin dizisinin yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan kardeşler yapacak. Dizinin senaryosunu ise Necati Şahin ve Nuran Evren Şit kaleme alıyorlar. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Vatanım Sensin dizisinin başrollerini; Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimler yer alıyor.

VATANIM SENSİN 1.BÖLÜM 3.FRAGMAN