BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin bugün var mı yeni sezon 32.bölüm ne zaman?

Kanal D'nin ilgiyle beklenen dizisi Vatanım Sensin bugün var mı? Vatanım Sensin yeni sezon 32.bölüm ne zaman başlayacak? Yayınlanan son bölümüyle ilgiliyle beklenen dizi Vatanım Sensin yayınlanma tarihi belli oldu. Vatanım Sensin 32.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in paylaştığı Vatanım Sensin'in ilgiyle ne zaman başlanacağı bekleniyor. Fragmanı yayınlandıktan sonra olay olan Vatanım Sensin yeni sezon başlama tarihi belli oldu.

Vatanım Sensin 2. sezonda yine ekrana kilitleyecek. Cevdet’in Yunan karargahını patlatmasıyla final yapan dizinin fragmanında Cevdet’in tedavi görüp yeniden hayata bağlandığı görülüyor. Azize’den ise haber yok.

KANAL D RESMEN AÇIKLADI

Peki Vatanım Sensin ne zaman başlayacak? Kanal D internet sitesinde Vatanım Sensin'in 9 Kasım'da yayınlanacağını duyurdu. Dizinin yeni sezon fragmanları yayınlandı.

VATANIM SENSİN 1. SEZON FİNALİ

Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır. Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

Vatanım Sensin'in kadrosuna bomba transfer!