BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,73
ALTIN 2.498,39
HABER /  MAGAZİN

Vatanım Sensin Aleksi Berker Güven kimdir sevgilisiyle yaş farkında bakın!

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Vatanım Sensin 32.yeni bölümde Aleksi karakteri dahil oluyor. Peki Aleksi karakterine hayat verecen olan Berker Güven kimdir nereli kaç yaşında? Berker Güven sevgilisi kim?

Abone ol

Vatanım Sensin yeni bölüm bu akşam başlıyor. Vatanım Sensin'e Berker Güven de dahil oldu. Aleksi karakterine hayat verecek olan Berker Güven'in özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım.

Berker Güven, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Berker Güven, adını ilk olarak Tiyatro sahnesinde duyurmuştu. Genç yaşına rağmen birçok başarılı projede yer alan Berker Güven'in sevgilisi de ünlü. Berker Güven, İpek Bilgin'in kızı aynı zamanda da Craft Tiyatro'nun kurucusu olan Çağ Çalışkur ile sevgili.

35 yaşında olan Çağ Çalışkur 23 yaşında olan Berker Güven ile sevgili. Beraber sık sık fotoğraflarını paylaşan ikilinin yakın zamanda evlenmesi bekleniyor. 

ALEKSİ ROLÜNDE OLACAK

Genç ve başarılı oyuncu Berker Güven, geçtiğimiz sezon ekrana damga vuran Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonunda diziye dahil olan isimler arasındadır. Oyuncu Berker Güven, Vatanım Sensin dizisi Aleksi rolünde izleyici karşısına çıkacak.