BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.493,27
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 40.yeni bölüm ne zaman 4 Ocak'ta var mı?

Vatanım Sensin yeni bölümü ne zaman Kanal D 4 Ocak yayın akışı ne diyor? Perşembe günlerinin ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman sorusu soruluyor. Peki Vatanım Sensin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek mi?

Abone ol

Perşembe günlerinin ilgiyle takip edilen tarihi dizisi Vatanım Sensin'in bu sezon biteceği açıklandı. Herkes telaşla Vatanım Sensin neden bugün yayınlamayacak sorusunu sorarken kanaldan açıklama geldi. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm ne zaman?

Vatanım Sensin dizisi takipçileri yeni bölümün 4 Ocak Perşembe akşamı ekranda olup olmayacağını merak ediyor. Yılbaşı haftası olması dolayısıyla yayınlarına bir hafta ara veren dizilerden biri de Vatanım Sensin oldu. Vatanım Sensin yeni bölümü bu hafta ekranda olmayacak. Peki, Vatanım Sensin 40.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN NEDEN YAYINLANMADI ? Kanal D 4 Ocak Perşembe yayın akışında Vatanım Sensin yeni bölümü yer almıyor. Vatanım Sensin seyircileri final yapan dizilerin ardı arkasına geldiği şu günlerde dizinin akıbetini merakla bekliyorlar. Peki, Vatanım Sensin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yılbaşı dolayısıyla bir hafta yayınına ara verilen Vatanım Sensin yeni bölümü 11 Ocak Perşembe gününden itibaren Kanal D ekranlarında olacak. 

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dağıstanlı Ankara’nın teklifini reddedince, İsmet Bey saf değiştiren askerleri geri almak maksadıyla Ege’ye gelir. Öte yandan Tevfik de nihayet Cevdet’in eline düşmüştür. Ancak Dağıstanlı’ya bel bağlanmayacağını anlayan Cevdet’in artık intikamından daha büyük bir önceliği vardır. Yeni katılımlarla kaynamaya başlayan çiftlikte yokluk yüzünden gerginlik artarken köşeye sıkışan Dağıstanlı, Cevdet’ten tehlikeli bir istekte bulunur. İsmet Bey'le kafa kafaya veren Cevdet ise hem Dağıstanlı meselesini halletmek hem de efeleri Ankara’ya bağlamak için kurduğu planı işletmeye başlar. Ancak Dağıstanlı’nın İsmet Bey’e dair yeni hamlesi dengeleri altüst edecektir.