BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64
HABER /  GÜNCEL

Vatandaş dedikleri PKK'lı çıktı!

Hakkari'de kaydedilen o görüntülerin devamı ortaya çıktı. İddia edildiği gibi o görüntülerdeki kişilerin çok da masum olmadıkları belirtildi.

Abone ol
Sosyal medyada hızla yayılan ve hakkında soruşturma başlatılan Hakkari'deki olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Özel harekat polislerince düzenlenen operasyon sonrası bir grup vatandaşın, polislerce yere yatırıldığı ve hakaret edildiği iddia edilmişti. Yayınlanan yeni görüntülerde ise yere yatırılan kişilerin PKK'lı olduğu ve araçlarında ise çok sayıda mühimmat olduğu iddia edildi.

Başbakanlık'ın soruşturma başlattığı video kaydına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Hakkari'de özel harekat polisleri tarafından kaydedilen görüntülerde, bir grup sivilin elleri kelepçeli biçimde yere yatırıldığı görülüyor.

polis2.20150809203151.jpg

"90'LARA MI DÖNÜYORUZ?"

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, polis amiri olduğu belirtilen kişinin yakalanan kişilere yönelik ağır ithamları yer alıyor. İşte o görüntüler sonrası Başbakanlık soruşturma başlattığını duyurmuş, bazı sosyal medya hesaplarından da yere yatırılan kişilerin terörle alakası olmayan kişilerden oluştuğu iddia edilmişti.

pkk-hakkari-operasyon-2.jpg

"VATANDAŞ DEDİKLERİ PKK'LI ÇIKTI"

Tepkilere neden olan o görüntülerin makaslanan bölümleri de internette yayınlandı. Yeni yayınlanan görüntülerde, terörle alakası olmadığı belirtilen o kişilerin örgüt üyesi olduğu ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda mühimmat bulunduğu açıklandı.

sahte-kimlik.jpg
Görüntülerin Hakkari'de eylem hazırlığındaki örgüt üyelerine yönelik operasyon sonrası kaydedildiği belirtildi. Yayınlanan yeni kayıtlarda lüks bir cipte ele geçirilen bombalar, silahlar, bomba yapımında kullanılan malzemeler, bazukalar, sahte kimlikler, örgütsel dökümanlar göze çarpıyor.