BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Vatan Şaşmaz cinayetinde bomba ayrıntı Filiz Aker olay günü...

Vatan Şaşmaz cinayetinde yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Cinayetin gerçekleştiği gün Şaşmaz ve Aker'in mesajlaşarak buluştuğu açıklandı.

Abone ol

Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz'ın olay günü mesajlaşarak buluştuğu Aker'in, Vatan Şaşmaz'a 'Gel konuşalım, helalleşelim' diye mesaj attığı, bunun üzerine Vatan Şaşmaz'ın otele gittiği iddia ediliyor.

Filiz Aker'in İstanbul Beşiktaş'taki otelde Vatan Şaşmaz'ı öldürüp intihar etmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor ancak soru işaretleri de devam ediyor.

Sevilen sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın, kendisine yönelik takıntısını bildiği Filiz Aker'in otele davetini neden kabul ettiği henüz ortaya çıkmadı. Sabah'ın haberine göre daha önce 2 kez intihara kalkışan Aker, benzer bir tehditte mi bulundu, yoksa helalleşmek için mi Şaşmaz'ı çağırdı? Bir diğer iddia ise Aker'in Şaşmaz'dan para getirmesini beklediğine ilişkin... Aker'in sağ elinde eldiven takılı olması ise cinayeti planladığı ihtimalini akla getiriyor. İşte şu ana kadar ortaya çıkan detaylar ve son iddialar:

TELEFONDA ÖNEMLİ AYRINTI

-İlk bilgilere göre Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker arasında cinayetten 30 gün önce bir kez telefon görüşmeleri tespit edildi. Aker ve Şaşmaz'ın cep telefonları incelenmek üzere Siber Şube'ye gönderildi. Olay günü cep telefonuyla mesajlaşarak buluştukları anlaşıldı.

'GEL HELALLELEŞİM'

-Sır perdesinin aralanması için gözler Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in telefon kayıtlarında. Aker'in, Vatan Şaşmaz'a 'Gel konuşalım, helalleşelim' diye mesaj attığı, bunun üzerine Vatan Şaşmaz'ın otele gittiği iddia ediliyor.

ŞAŞMAZ'IN ANNESİYLE YAZIŞMIŞ

-Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam 5 Temmuz 2016'da Instagram'dan oğlu Vatan ve gelini Yasemin Adalı'nın fotoğrafını paylaştı. Filiz Aker ise fotoğrafı iki ayrı farklı instagram hesabından beğenerek "Size de hayırlı bayramlar dilerim" yazmış. Saydam ise Aker'e kalp görseli göndererek yanıt vermiş. 

Vatan Şaşmaz cinayetinde dehşete düşüren gerçek şaka sanmış!

Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in gerçek adı bakın neymiş