BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  MEDYA

Vatan Haini dizisinin ismi değişecek

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin 'Vatan Haini' dizisinin, darbe girişimi sonrası isminin sakıncalı olacağı konuşuluyor.

Abone ol

15 Temmuz'da bir grup askerin darbe girişimine kalkıştığı gecenin yaraları sarılmaya çalışılırken dizi sektörü kesilen reklamlarla beraber büyük bir sarsıntı yaşamaya başladı. Hazırlık yapılan bazı projelerin çalışmaları yavaşladı.
 
EN GEÇ AY SONU BAŞLAYACAK
Diğer yandan bu ay başlaması planlanan diziler için de hız kesmek istemeyen şirketler de var. Merakla beklenen Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'un projelerinin son hazırlıkları yapılırken 11 yıl sonra tekrar beraber oynamaya hazırlanan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin "Vatan Haini" dizisinin de 15 Ağustos, en geç ay sonu itibariyle başlaması kararlaştırıldı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Çekimlerin yapılacağı Beykoz Kundura Fabrikası'nda dekorların hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan da Amerika'dan gelen yönetmenler Taylan Biraderler, cast seçimine devam ediyor. Necati Şahin ve Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı iddialı dizinin başarılı olması eski günlerini mumla arayan dizi sektörü için de önemli bir gelişme olacak.

İSMİ, DARBE GİRİŞİMİ SONRASI SAKINCALI OLACAK
Ancak şu günlerde dizi piyasasındaki kulislerde dizinin ''Vatan Haini'' adıyla ekrana çıkmasının 15 Temmuz darbe girişimi sonrası sakıncalı olacağı tartışılıyor. 1918'in İzmir'inde geçen hikayede Halit Ergenç, 'Cevat' adlı Vatansever bir askeri canlandıracak. Eşi Bergüzar Korel de onun 2 çocuk doğurmuş eşi 'Azize'yi...

'VATANIM SENSİN' OLACAK
Ünlü çift, geçen günlerde yurtdışına tatile çıktı. Çekimler öncesi dinlenecek olan Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel'in dizisinin adı bakalım değişecek mi? Ki, kulaktan kulağa yayılan haberlere göre dizi başlamadan bu değişime gidilecek gibi görünüyor. Dizinin yeni isminin ''Vatanım Sensin'' olacağı konuşuluyor. (Türkiye)