BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,55
HABER /  GÜNCEL

Vanlılardan Acun'a büyük tepki

'O Ses Türkiye' ekibi Van'a gitti. Acun'un geldiği duyulunca izdiham oluştu. Kar altında bekleyip içeri alınmayan vatandaş Acun'a tepki gösterdi

Abone ol

'O Ses Türkiye' ekibi, Turkcell'in Milli Eğitim Bakanlığı himayesinde ve Türk Eğitim Vakfı işbirliğinde başlattığı 'Van İçin Türkiye Kumbarası' projesine destek vermek için Van'a geldi. Van'daki çekimleri izlemek için saatlerce kar altında bekleyen Vanlılar, içeri alınmamaları sebebiyle Acun ve ekibine tepki gösterdi.

O SES TÜRKİYE'Yİ VAN'A TAŞIDI

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışması Turkcell'in Milli Eğitim Bakanlığı himayesinde ve Türk Eğitim Vakfı işbirliğinde başlattığı 'Van için Türkiye Kumbarası' projesine destek veriyor. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı Van'da eğitime, öğretmen ve öğrencilerin barınma sorununa katkıda bulunmak için Van'da özel bölüm gerçekleştirdi. Bu projeye Ilıcalı ve Mustafa Sandal, Hadise, Hülya Avşar, Murat Boz'un yanı sıra 12 yarışmacı da en güzel performanslarıyla destekliyor. Aynı zamanda Van'da 16 derslikli bir okul yaptırmakta olan Acun Ilıcalı, 100 kişilik 'O Ses Türkiye' ekibini ve çekimlerini Van'a taşıdı.

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri sanatçılar Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz saat 17.00'da özel uçakla Van'a geldi. Çiçeklerle karşılanan sanatçılar daha sonra programın gerçekleştirileceği ve merkeze 25 kilometre uzaklıkta bulunan Güzel Sanatlar Lisesi Spor Salonu'na geçti. Yüzlerce Vanlı da sanatçıları görebilmek için saatler öncesinden spor salonun önünde beklemeye başladı. Programın gerçekleştirildiği yerin önünde ve yollarda araç kuyruğu oluşurken, bekleyenler yer darlığı nedeniyle içeri alınmadı. Kar altında bir süre bekleyenlerin bir kısmı daha sonra ayrılırken, kapıda bekleyenler ise içeri alınmadıkları için Acun ve ekibine zaman zaman tepki gösterdi.