BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Van'ın ilk bayan emniyet müdürü

EKKM görevini yürüten Gülüzar Gündüz, atandığı Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevine başladı.

Abone ol

Van Emniyet Müdürlüğü Komuta Kontrol Şube Müdürlüğü (EKKM) görevini yürüten Gülüzar Gündüz, atandığı Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki görevine başladı. Gündüz'ün atanmasıyla ilçede bir ilk de yaşandı.

Başkomiser Ferdi Büyükatak'ın vekaleten yürüttüğü Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan ve yeni görevine başlayan Gülüzar Gündüz 1995 yılında Ankara Polis Akademisi'nden mezun oldu. 4. Sınıf Emniyet Müdürü Gülüzar Gündüz, aynı yıl komiser yardımcısı olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanlığı'nda göreve başladı. 1996 2007 yılları arası Interpol Daire Başkanlığı'nda görev yapan Gündüz, 2007 yılında Van Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. İki yıl Van Emniyet Müdürlüğü'nde Pasaport ve Ruhsat Şube Müdürlüğü görevini yürüten Gündüz, 2008 yılında Birleşmiş Milletler (BM) bünyesinde Sudan'da görev yaptı. 2010 yılı ocak ayında tekrar Van Emniyet Müdürlüğü'ne dönen ve 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne yükselen Gündüz, Muradiye İlçe Emniyet Müdürü olarak ilçeye atandı.

İlçedeki görevine başlayan Gündüz, görevin her yerde kutsal olduğunu belirterek, bu güzel ilçede de vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde görevini en güzel şekilde, huzur ve refah içerisinde yürüteceğini söyledi.