BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Van'da PKK memurları kaçırdı TSK açıkladı

Van'da kayıp olan 11 memur ile minibüs sürücüsü PKK tarafından kaçırıldı. Kapıköy sınır kapısında görevli memurlar 2 gündür kayıptı.

Abone ol

TSK, Van'daki Kapıköy sınırında 2 gündür kayıp olan 11 memur ile 1 sürücünün bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını açıkladı.

VAN Saray İlçesi’ndeki Kapıköy Sınır Kapısı’nda önceki gün saat 16.30'da mesai bittikten sonra 11 gümrük memuru ve bir şoför servisle, bazı gümrük görevlileri de özel araçlarıyla Van'a gitmek üzere yola çıktı. Kendi özel araçlarıyla yola çıkan memurlar Van'a ulaşırken, servisle gelenlerden haber alınamadığı belirtilmişti.

vanda-pkk-memurlari-kacirdi-tsk-acikladi.20150823140032.jpg

Bunun üzerine yakınları ve diğer gümrük görevlileri durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri ihbar üzerine yol güzergahında araştırma yapıp, haber alınamayan 11 kişiyi bulmak için çalışma başlatmıştı TSK bugün kayıp 11 memur ve sürücünün terör örgütü üyeleri tarafından kaçırıldığını açıkladı.

vanda-pkk-memurlari-kacirdi-tsk-acikladi.jpg

2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI İDDİASI

Bu arada kaçırılan gümrük personelinden bir kadın ile minibüs sürücüsünün serbest bırakılırken diğer 10 personelin hâlâ PKK'nın elinde olduğu öne sürüldü