BIST 9.122
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL

Van ve Bitlis'ten acı haber! Şehitler var

VAN ve BİTLİS 'ten son dakika acı haber geldi. Van ve Bitlis 'ten gelen sondakika haberlere göre 2 polis şehit oldu.

Abone ol

VAN  ve Bitlis 'ten yine son dakika acı haber geldi. Van’da, uygulama görevi yapan bir polis memuru, bir aracın çarpıp kaçması sonucu şehit oldu. Bitlis'teki kazada da şehit sayısı 3'e çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Sabah saat 06.20 sıralarında Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) TOKİ kavşağında uygulama yapan Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Hakan Bayram’a (41) plakası alınamayan bir araç çarparak kaçtı. Kazada Hakan Bayram şehit olurken, emniyet güçlerinin yaptığı çalışma neticesinde kaçan sürücü yakalandı.

ŞEHİT SAYISI 3'E ÇIKTI

BİTLİS'ten görevli olarak Muş Havalimanı'na giderken TIR'a arkadan çarpan araçta bulunan Özel Harekat polislerinden Serkan Saka, tedavi gördügü hastanede yaşamını yitirdi. Kazada şehit polis sayısı 3'e yükseldi.

şehi̇t.20150918105140.jpg

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kaza, dün saat 10.30 sıralarında Muş'a bağlı Hasköy ilçesinin Eşmepınar kavşağında meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen Özel Harekat polislerini taşıyan siyah renkli kamyonet, belirlenemeyen bir nedenle önünde gitmekte olan TIR'a arkadan çarptı. Kazada polis memurları Veysel Burak Ergül ile Cüneyt Bankur olay yerinde şehit oldu, 2 polis memuru da yaralandı.

Kazada yaralanan ve Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memurlarından Serkan Saka, tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Serkan Saka'nın cenazesi, Bitlis'e götürüldü. Bitlis'te Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek törenin ardından şehit 3 polisin cenazesi, memleketlerine gönderilecek.