BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Valinin gezisinde garip olay

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, Vali Celalettin Güvenç'in ilçedeki temasları esnasında, aynı bölgenin yakınlarında bekleyen bir kişi, nereden atıldığı belli olmayan ve eline isabet eden saçmayla hafif yaralandı.

Abone ol

Vali Güvenç, Viranşehir ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'le incelemelerde bulundu.

İlçedeki gezileri kapsamında ilk olarak Kaymakam Muhammed Lütfü Kotan ile İl Özel İdaresi Bakım ve Onarım Şefliğinin yeni hizmet binasını gezen Vali Güvenç, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra caddede esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyip, karşılaştığı kişilerle sohbet eden Vali Güvenç, ardından beraberindekilerle birlikte Kaymakamlığın yakınlarındaki bir kıraathaneyi ziyaret etti.

Vali Güvenç'in burada oturup, vatandaşların taleplerini dinlediği esnada, yolun karşı tarafında bekleyen grubun yanında bulunan Mahmut Doğan, nereden geldiği belli olmayan bir saçmanın isabet etmesi sonucu elinden hafif yaralandı.

Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Doğan, Viranşehir Devlet Hastanesinde ayakta yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından köylerde incelemelerini sürdüren Vali Güvenç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki ziyareti esnasında esnafla sohbet ettikten sonra bir kahvehaneye girerken, dışarda böyle bir olayın yaşandığını belirtti.

Vatandaşın uzaktan atılmış bir saçmanın isabet etmesi sonucu yaralandığını aktaran Vali Güvenç, "Emniyet şu an çalışıyor, incelemeleri ve soruşturma sürüyor" dedi.