BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
HABER /  GÜNCEL

Valilik'ten skandal görüntüler için açıklama!

Kameralar eşliğinde şehit haberi veren Kaymakam için Hatay Valiliği bir açıklama yaparak görüntülerin gizli çekildiğini iddia etti.

Abone ol

HAKKARİ’de terör örgütü PKK’nın yola döşediği bombayı uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit düşen 29 yaşındaki polis memuru Mehmet Tuhal’ın Hatay’ın Hassa İlçesi’ndeki baba evi yasa büründü. Yetkililerin şehidin ailesine kameralar eşliğinde acı haberi vermesi büyük tepki çekti. Evladının şehit olduğundan o ana kadar haberi olmayan anne Feride Tuhal büyük şok yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan, Hatay Valiliği konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve görüntülerin gizli çekildiğini iddia etti.

Hakkari’de Terör örgütü PKK’nın yola döşediği bombayı uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit düşen 29 yaşındaki polis memuru Mehmet Tuhal’ın Hatay’ın Hassa İlçesi’ndeki baba evi yasa büründü.

Şehit polis memuru Mehmet Tuhal’ın Yukarı Bucak Mahallesi’nde oturan ailesine acı haberi, Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şimşek ve İl Emniyet Müdür vekili Mustafa Ay verdi. Acı haberi Kaymakam Pala’nın ağzından duyan şehidin aynı ismi taşıyan 75 yaşındaki babası Mehmet Tuhal ve 65 yaşındaki annesi Feride Tuhal gözyaşlarına boğuldu. Şehidin anne ve babasına hazırda bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti.