BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50
HABER /  DÜNYA

Vali’den Rabia selamı

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, bütün dünyada gittikçe yaygınlaşan ‘Rabia’ selamını vererek, “Darbeyi ve oradaki insan katliamını şiddetl...

Abone ol

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, bütün dünyada gittikçe yaygınlaşan ‘Rabia’ selamını vererek, “Darbeyi ve oradaki insan katliamını şiddetle kınıyoruz. Buradan desteğimizi, mesajımızı veriyoruz” dedi.
Vali Tuna, ulusal ve yerel medya mensuplarının davet edildiği ve Polisevi’nde yapılan basın toplantısı öncesi bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasının ilk bölümünde Mısır’da yaşananlara değinen Vali Güngör Azim Tuna “Mısır’da üzücü olaylar oluyor. Darbeyi ve oradaki insan katliamını şiddetle kınıyoruz. Buradan desteğimizi, mesajımızı veriyoruz” diyerek sağ elini kaldırarak ‘Rabia’ selamı verdi.
Daha sonra bu sıkıntıların bitmesi temennisinde bulunan Tuna “Temennimiz bir an önce bu sıkıntıların bitmesidir. Yani 21’nci yüzyılda böyle şeylerin olması, dünyanın süper güçlerinin bu olaya fazla tepki vermemesi gerçekten düşündürücü, üzücüdür, hiçbir izahı yok maalesef. Evet üzülüyoruz ve kınıyoruz. Şuanda sadece bunu yapabiliyoruz” diye konuştu.
(İHA)