BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65
HABER /  MEDYA

Validebağ sakininden Altaylı'ya mektup

Üsküdar Belediyesi'nin cami yapılması kararını eleştiren Fatih Altaylı'ya, Validebağ sakininden mektup geldi.

Abone ol

Validebağ'a cami yapılmasını protesto edenlere destek çıkan Fatih Altaylı'ya yine o mahallede oturan vatandaşlar tepki gösterdi.

Cami yapılması için imza toplayan bir Validebağ sakini, Altaylı'ya mektup yazdı. Altaylı da kendisine itiraz eden kişinin görüşlerini köşesinde paylaştı.

BURADA CAMİ İSTEYEN KİŞİ ÇOK

"Üsküdar Belediyesi'nin cami yapılması kararını eleştiren Fatih Altaylı'ya Validebağ sakininden mektup geldi.

DÜN Validebağ'la ilgili yazdığım yazıya, bir mahalle sakininden tepki geldi. Madem demokratik olacağız, onu da paylaşalım: "Sayın Altaylı, ben Validebağ Korusu'nun yakınında oturan bir mahalle sakiniyim. Hemen hemen 10 senedir orası otopark ve burada cami isteyen kişi çok. Cami isteyenler imza toplayıp otopark olan araziye cami yapılmasını istediler ve 1 yıl sonra Üsküdar Belediyesi cami isteğini kabul etti.

Siz yazınızda Çamlıca'ya yapılan camiden söz ediyorsunuz. Orası ile Validebağ arasında çok mesafe var. Burada cami yapılmasının istenmesinin tek sebebi, yürüme mesafesinde olmasından dolayıdır. Bir de şu var Fatih Bey; burada bir ilköğretim okulu ve bir de kreş var. Çocukların her defasında polis ve göstericileri görmekten psikolojileri bozulmazsa iyidir valla:)"