BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Vali Mutlu'dan iki günde rekor canlı yayın

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili tam mesai içinde... Önce twitter'ı kullanmaya başlana Vali Mutlu şimdi de ekranlarda...

Abone ol

Taksim olayları yerini sakin bir havaya bıraktı. Bunun en önemli nedeni hükümetin başlattığı diyalog süreci oldu. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da neredeyse tüm mesaisini bu süreç için harcıyor.

Mutlu, Taksim'deki marjinal grupların güvenlik riskini de beraberinde dile getiriyor. Gezi Parkı'nda yer alan eylemcilere, eylemcilerin ailelerine ve tüm İstanbul halkına defalarca çağrıda bulunuyor.

Öyle ki Gezi Parkı'nda bulunan eylemcilerle konuşmak için canlı yayında telefon numarasını bile paylaştı.

EKRANLARI SEVDİ

Vali Mutlu, tüm bunları anlatabilmek için başta sosyal medya olmak üzere haber kanallarını da etkin olarak kullanıyor. Son 2 günde toplam 8 haber kanalının canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

İKİ GÜNDÜR EKRANLARDA

11 Haziran'ı 12 Haziran'a bağlayan gece yarısı ilk olarak A Haber ekranlarında Sevilay Yükselir'in programına katıldı. 12 Haziran gece yarısı CNNTürk, saat 13'te 24 TV, 15'te HaberTürk TV, 17'de ise Ülke TV canlı yayınlarına katıldı.

Vali Mutlu 13 Haziran'da ise 13'te S Haber TV, 16'da NTV, 18'de ise CNNTürk canlı yayınlarındaydı.


VALİ MUTLU CEP TELEFONUNU VERDİ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, olaylarla ilgili soruları yanıtladığı canlı yayında şikayetler için cep telefonu numarasını verdi.

vali-mutlu-cep-telefonunu-verdi.jpg