BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  DÜNYA

VALİLER KARARNAMESİ

Valiler Kararnamesi ile 12 ilin valisinin yeri değiştirilirken, 6 vali merkeze çekildi. <br/>Valiler Kararnamesi ile 12 valinin yeri değişti...

Abone ol

Valiler Kararnamesi ile 12 ilin valisinin yeri değiştirilirken, 6 vali merkeze çekildi.
Valiler Kararnamesi ile 12 valinin yeri değiştirilerek, 6 vali merkeze çekildi. Bartın, Erzincan, Mardin, Muğla, Manisa ve Eskişehir valileri merkeze çekilirken, bu illere yeni isimler atandı. Sinop Valiliği’ne Yavuz Selim Köşker, Bingöl Valiliği’ne İbrahim Taşyapan, Erzincan Valiliği’ne Abdurrahman Akdemir, Çanakkale Valiliği’ne Ahmet Çınar, Nevşehir Valiliği’ne Mehmet Ceylan ve Muş Valiliği’ne de Vedat Büyükersoy atandı.
Yerleri değişen valilerden İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç Diyarbakır’a, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Antalya’ya, Muş Valisi Ali Çınar Bartın’a, Ordu Valisi Orhan Düzgün Kayseri’ye, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz Kütahya’ya, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş Manisa’ya, Sinop Valisi Ahmet Cengiz Mardin’e, Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer Muğla’ya, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi Ordu’ya, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna Eskişehir’e, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Erzurum’a atandı.
(İHA)