BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Vahide Gördüm'ün şaşırtan imajı

Vahide Gördüm ekranlara farklı bir yüzle çıkıyor. Dizilerde mütevazi rollerde görev alan oyuncu, yeni imajıyla geliyor.

Abone ol

Televizyon dizilerinde ev kadını, hizmetçi, kapıcı karısı gibi rollerle ekrana gelen Vahide Gördüm, ilk kez çalışan, şehirli bir kadın olarak dizi seyircisinin karşısına çıkıyor.

Habertürk'ün tanıtım fotoğraflarında sarıya boyattığı henüz uzamaya başlayan saçları ve modern kıyafetleriyle görünen Vahide Gördüm’e başrollerde Yetkin Dikinciler, Barış Kılıç, Yasemin Sannino ve Keremcem gibi isimler eşlik ediyor.

DOKTOR DENİZ’İN ZOR SEÇİMİuuu.20120819110652.jpg
Vahide Gördüm’ün canlandırdığı ülkenin en iyi doğum uzmanlarından Doktor Deniz karakteri, Ankara’dan sonra İstanbul’da okul arkadaşının kliniğinde birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla hayat kurtarmaya devam ederken yaşadığı trajik olayları atlatmaya çalışıyor. Seyirci, Doktor Deniz’in aşkla dostluk arasında yapmak zorunda kaldığı seçimden sonra çalışma arkadaşları ve yakınları arasında tamamen değişen ilişkisine şahit olacak.

KENDİ DERTLERİNE ÇARE OLAMIYORLAR
Yetkin Dikinciler’in Dr. Sinan, Barış Kılıç’ın Dr. Burak, Yasemin Sannino’nun Dr. Zuhal’ı oynayacağı dizideki diğer doktorları Keremcem ve Seda Güven canlandırıyor. Merhaba Hayat’ta bir klinikte çalışan altı doktorun insanların dertlerine çare olurken kendi özel hayatlarındaki çaresizlikle savaşları ekrana gelecek. Ya da başka bir deyişle terzi kendi söküğünü dikemeyecek