BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.301,76

Vadi Karatopraklı ile Çok Yakında…

Otelciliğin dahi ismi Y.Vadi Karatopraklı altı yıllık Ela Quality Resort Hotel Aktay Holding Turizm Yatırımları CEO’luğuna veda etti.

Merhabalar,

Otelciliğin dahi ismi Y.Vadi Karatopraklı  altı yıllık Ela Quality Resort Hotel Aktay Holding Turizm
Yatırımları CEO’luğuna veda etti. Otelcilik camiasında oldukça merak uyandıran ve yankı bulan bu ayrılık, yepyeni bir turizm projesiyle çok yakında yine çok konuşulacak. Özellikle Türk turizmine yeni yatırımcı, güçlü proje ve yeniliklerle damgasını vurmaya hazırlanan Y.Vadi Karatopraklı yakın zamanda sizlerle paylaşacağım yeni yol haritasıyla otelcilik dünyasına güçlü ivmelerle farklı bir yorum getirecek olmanın heyecanı içerisinde.

 

Aktay Holding ve Ela Quality çalışanlarıyla el sıkışarak vedalaşan Karatopraklı, Turizmde değişim, gelişim, yenilik, misyon, vizyon ve Türk turizminin geleceği için yapılacak çok şey var stratejik ve planlı çalışmayla dinamikleri iyi tespit edip doğru zamanda, doğru yerde, doğru hamleler yapmanın önemini vurgularken, Türk otelciliğinin dünya ölçeğinde dünden bugüne çok yol katettiğini dile getirdi.

“Artık yarınlar için efor sarfedip  çok çalışacağız, güçlü projelerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Çok yakında Vadi Karatopraklı’nın yeni projelerini sizlerle paylaşacağım.

  

YUSUF VADİ KARATOPRAKLI KİMDİR?

"Yusuf Vadi Karatopraklı, 1969 İstanbul doğumlu evli 1 çocuk babasıdır. Dünden bugüne turizmin renkli dünyasında otelcilik sektörünün güçlü ve unutulmaz ismi olmak için gecesini gündüzüne katarak hiç durmadan kariyer planlamasında en alttan en üste giden serüveninde  Karatopraklı’nın turizm geçmişine kısaca bakarsak, Sılkar Holding Turizm grubunda 10 yılı aşkın bir süre çalışmakla beraber ardından Alarko Turizm grubunda iki yıl görev yapmıştır. Dönemin en büyük turizm yatırımcısı olan MNG Holding turizm grubunda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine kadar yükselmiştir. Sonrasında başta  Renaissance Resort Kemer olmak üzere Fhame otelcilik AŞ Malta şirketlerinde üst düzey yönetici olarak görev yapmıştır. Çalışmış olduğu her kurumda kendine özgü başarılı ekip çalışmalarıyla dikkatleri çekerken Türk Turizmini Dünya ’ya taşıyan isimlerin başında gelmeyi başarmıştır.

  

Yurtiçi ve Yurtdışı pazarlarda  turizm sektörünün  Türkiye’ye turist getiren tüm ülkelerdeki güçlü  tur operatörleriyle önemli  ilişkiler içerisinde bulunan Karatopraklı Ela Quality Resort Hotel’ de ortaya koyduğu çalışmalar  ile de Türk Turizminde  tüm dünyada örnek gösterilen  model otel markası üreterek Türk otelcilik anlayışını dünya vizyonuna taşıyan bir liderdir

  

Sayın Karartopraklı, özellikle İnsan Kaynakları, Eğitim, misafir memnuniyeti, performans değerlendirmeleri, bütçe planlama vb. gibi çalışmalar ile ön plana çıkan stratejileri uygulama da takım çalışmasına önem vermekle bilinmektedir. Turizm yatırımlarında farklı stratejilerin uygulatıcısı olarak birçok genç turizmciye örnek olan bir isimdir.