BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,21
HABER /  MAGAZİN

Üzümcü: Ahmet Necdet Sezer beni aradı

Şehir Tiyatrolarındaki görevine son verilen Levent Üzümcü, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in kendisini arayarak destek verdiğini söyledi.

Abone ol

Şehir Tiyatroları'ndan ihraç edilen Levent Üzümcü, verdiği bir röportajda 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in kendisini aradığını söyledi.

Şehir Tiyatroları'ndan ihraç edilmesinin ardından kendisini 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in aradığını kaydeden Üzümcü, "Herkesin malumu ki bu ülkenin 12. Cumhurbaşkanı tarafından işime son verildi benim ve beni bu ülkenin 10. Cumhurbaşkanı aradı durumdan duyduğu rahatsızlığı söylemek üzere. Ailesiyle birlikte beni desteklediklerini söylediler" diye konuştu.

KONUK OYUNCU OLARAK YER ALIYORUM

Verilen cezanın kendisine değil, seyirciye verildiğini söyleyen Levent Üzümcü, "Konuk oyuncu olarak oyunda yer almak için teklif geldi. Ben de bunu kabul ettim. Çünkü verilen cezanın seyirci ayağını elimine etmeye çalışıyorum.

"BUNU İLK KEZ SÖYLÜYORUM"

Ayrıca bunu ilk kez söylüyorum. Eğer şehir tiyatroları aynı oyunda konuk oyuncu olarak beni çalıştırırsa, oradan bana bir konuk oyuncu maaşı verilecek. O paraları da toplayacağım ve Ali İsmail Korkmaz Vakfı ile Deniz Gezmiş Vakfı'na bağışlayacağım" dedi.