BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

UZAKTAN KUMANDALI HELİKOPTERLE EVLİLİK TEKLİF ETTİ

ABD’nin Kaliforniya eyaletinin San Fransisco kentinde ’uzaktan kumandalı helikopterle’ yapılan evlilik teklifi izleyenleri şaşırttı.<br/>ABD...

Abone ol

ABD’nin Kaliforniya eyaletinin San Fransisco kentinde ’uzaktan kumandalı helikopterle’ yapılan evlilik teklifi izleyenleri şaşırttı.
ABD’nin Kaliforniya eyaletinin San Fransisco kentinde ’uzaktan kumandalı helikopterle’ yapılan evlilik teklifi izleyenleri oldukça şaşırttı. ABD’nin San Fransisco kentinde Jason Muscat isimli bir adamın sevgilisi Christina Dam için hazırladığı sürpriz evlilik teklifi akıllarda iz bıraktı. San Fransisco’nun Alamo Meydanı Parkı’na çağırdığı sevgilisine sürpriz bir evlilik teklifi hazırlayan adamın bu sürprizde kullandığı malzeme ise bir hayli dikkat çekiciydi. ABD’de bir teknoloji şirketinde yönetici olarak çalışan Jason Mucat, tasarladığı sürpriz evlilik teklifinde uzaktan kumandayla yönetilen bir model helikopter kullandı. Sevgilisine hazırlayacağı sürpriz evlilik teklifi için aylarca düşünen aşık adamın aklına sonunda bir hayli ilginç bir fikir geldi. Sevgilisini, birkaç fotoğrafını çekmek için Alamo Meydanı Parkı’na çağıran aşık adam burada sevgilisi Christina için hazırladığı sürpriz evlilik teklifi planını devreye soktu. Christina, hiçbir şeyden habersiz sevgilisinin elindeki kameraya poz verirken, parkta saklanmış düğün fotoğrafçısı Chris Geiger ise üzerine yüzük yerleştirilmiş uzaktan kumandalı helikopteri kontrol ediyordu. Bir anda parkın semalarında beliren model helikoptere anlam veremeyen Christina, helikopterin hareketlerini izlerken sevgilisi Jason Mucat ise fotoğraf çekmek yerine elindeki kamerayla onun bu tepkisini videoya alıyordu. Aynı zamanda model helikopterin üzerine yerleştirilmiş olan 2 kamerayla daha sevgilisinin görüntülerini kaydeden aşık adamın sürprizi model helikopterin parkta çimlerin üstüne inmesiyle ortaya çıktı. Çimlerin üstüne inen helikopterin üzerinden önceden yerleştirmiş olduğu yüzüğü alan Jason Mucat, sevgilisinin önünde diz çökerek sevgilisi Christina’ya unutulmaz bir evlilik teklifi yaptı. Sevgilisinin bu sürpriz evlilik teklifi karşısında bir hayli duygulanan Christina da bu unutulmaz teklifi büyük bir memnuniyetle kabul etti. Christina’nın bu sürpriz evlilik teklifi kabul etmesinin ardından Alamo Meydanı’nda birbirine sarılan çift ise romantik anlar yaşadı.
(İHA)