BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.307,15

Uzak durulması gereken 6 jean modelleri

Uzak durulması gereken 6 jean modelleri

Yırtık, yıpranmış, yamalı, nakışlı, iki renkli, yamuk dikişli ve dahası ile modellerini çoğaltıkça çoğaltıyor. Çoğaltıyor çoğaltmasına ama kimi zaman keşke bu kadar fazla çeşitli olmasa da dedirtiyor insana...

Uzak durulması gereken 6 jean modelleri

Zamansız moda, çabasız şıklık, cool bir tarz denildiğinde jean pantolon modellerinin ağır basan etkisini tahmin edersiniz. Kurtarıcı jean artık bizi her an her yere hazırlıklı hale de getiriyor. Bu yüzden her dolapta mutlaka en az bir adet bulunuyor. Tabii ki bunca yükü taşıyan jean modelleri trend durumları ile bazen insana şaşkınlıkta vermiyor değil. 1- Şortun tamamlanmış hali - İlk bakışta yüksek belli şort modelini andıran ve sonradan paça eklenmiş gibi duran pantolonlar 2017 moda haftası sokak modası durumlarında kendini gösterdi. Umarım bir kez daha karşılaşmayız.

Uzak durulması gereken 6 jean modelleri

Klasik jean modelleri, mom jeanler, boyfriend kesimler, boru ve kısa paçalar malum sokak modasının en fazla tercih edilen modelleri arasına girdi. Tabii ki gelişi güzel kesilmiş gibi duran paça detayları da son dönemin en akıl çelici, dolaba girici ve üstümüze yapışan modellerinden. 2- Gereksiz dekolte durumları Yurtık jean trendinden sonra pencere dekolteli kot pantolonları fazla abartılı görünümleri ile sokakları talan etmek için hazır.

Uzak durulması gereken 6 jean modelleri

Yaz mevsimi ile 80'ler modasının o yüksek belli ve geniş kesimli kot pantolonları da yabana atmamak gerekli. Bakın buraya kadar her şey olabildiğince normal ilerliyor. Sonra bir kabus misali önümüze serilen ve asla gerçek olmayacak kadar emin gibi gözüken jean pantolonlar önümüzü kesiyor. Göz yakıyor. 3- Paça boyu meselesi Uzun paçanın kıvrımlı çözümünü abartmak serbets, bu akıma kapılmamak mecburi kılınmalı..

Uzak durulması gereken 6 jean modelleri

4- Bir tüy eksik kalmıştı galiba Nakış, işleme, inci boncuk derken tüylenmekte moda olma yolunda. Yolu kesip, konuyu kapatsak bari...