BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.438,90
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucu satıcılarına şafak baskını

İstanbul’un Kartal ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik baskın düzenlendi.<br/>Güven Timleri Şube Müdürlüğü Kartal Ekipleri, ilçede ve ...

Abone ol

İstanbul’un Kartal ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik baskın düzenlendi.
Güven Timleri Şube Müdürlüğü Kartal Ekipleri, ilçede ve çevresinde artan uyuşturucu satıcılarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile önceden belirlenen şüphelileri yakalamak için 2 ay süren bir çalışma başlatan Güven Timleri, Kartal Esentepe’deki bazı adreslere eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Aralarında satıcı ve kuryelerin de yer aldığı 5 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.
Operasyonda, piyasa değeri 90 bin lira olan “Jamayika” diye tabir edilen madde, eroin ve esrar ile iki adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi. Aynı operasyonda şahısların üzerinden çıkan 4 bin 220 Türk Lirasına da polis tarafından adli makamlara sevk edilmek üzere el konuldu.
Olay ile ilgili doğu ve güneydoğudan uyuşturucu temin edip imalatı ve ticaretini yaptığı iddia edilen şebeke üyesi C.K., İ.B., N.K., M.S. ve C.H. adlı şüpheliler gözaltına alındı.
(İHA)