BIST 9.555
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.476,21
HABER /  MEDYA

Ütopya'da Tuncay ile Semih'in 'Dedikoducusun' kavgası

Ütopya'da Tuncay, Semih'e dedikoducu deyince kavga çıktı.

Abone ol

Ütopya'da Tuncay Semih'e; Kurretülayn, Altar ve Murat'ın dedikodusunu yaptığını söyleyince  gergin anlar yaşandı. 

Ütopya'da Kurretülayn ile kavga ettikten sonra Murat ile konuşan Semih'i Kurretülayn'ı çekiştirmek ile suçlayan Tuncay, Semih'in Altar'ın ve Murat'ın da dedikodusunu yaptığını söyleyince Ütopya'da gergin anlar yaşandı.

'Evet tüm gün dedikodu yapıyorum, size mi kaldı?' 

Tv8'de yayınlanan Ütopya'da kendisini Kurretülayn'ın dahi dedikodusunu yapmakla suçlayan Tuncay'a; 'Çekiştiriyorum evet, bütün gün Kurretülayn'ın dedikodusunu yapıyorum. Size mi kaldı?' şeklinde cevap veren Semih, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekti.

'Murat ile Altar'ın arkasından konuştuğunu herkes biliyor'

Tuncay'ın; 'Altar hakkında konuştuklarını ben biliyorum. Hani sen adam satmazdın ya, bütün insanlar biliyor Murat ile Altar'ın arkasından konuştuğunu! Altar fazla para kazanıyor diye gidip onu çekiştiriyorsun. Kendi kulağımla duydum.' sözleriyle kendisini eleştirmesi üzerine Altar'ı da konuşmaya dahil etmeye çalıştı.

Altar sakinliğini korudu

Çıkan tartışmayı sessizlik içinde uzaktan takip eden Altar ise, duydukları karşısında her zamanki gibi sakin tavrını koruyarak; 'Tuncay, Semih konuştuysa kendi konuştu. Konuştuysa da kendine eder. Ben konuştuğuma inanmıyorum. Ben 1 haftadır e-ticarette birinciyim. İnternette aranan kelimelerde de birinciyim ama çıkıp da 'Ben kralım' demiyorum. ' cevabını verdi.

'Şimdi de şakşakçı oldun'

Altar'ın verdiği cevap üzerine 'Oh,oh... Benim için kral, oh!' diyerek Altar'ın başarısını desteklediğini anlatmak isteyen Semih'e diğer gruptan bu kez de 'Şimdi de şak şakçısı oldun Altar'ın. Poh pohla... Haydi poh pohla!' çıkışı geldi.

'Senin masken düşecek Semih!'

Cafe grubun tarafından  köşeye sıkıştırılan Semih, kendisini savunmaya devam etti. 'Kaybettiniz işte. İki büklüm oldunuz.' diyerek Cafe grubunu kışkırtmaya çalışan Semih'in sözlerine en ağır cevap ise Tuncay'dan geldi.  'Biz böyle kaybettik evet. Sen kocaman kaybedeceksin. Kendin kaybedeceksin.Senin masken düşecek tek tek...' diyen Tuncay, verdiği cevapla Semih'in odadan uzaklaşmasına neden oldu.

Yarışmacıların Ütopya'da büyük gerginlik yaratan kavgası kameralara böyle yansıdı: