BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
HABER /  MEDYA

Ütopya'da Murat çıldırdı! Buket'e ısıtıcı azarı

Ütopya'nın dün akşam yayınlana bölümünde ısıtıcı krizi çıktı. Murat'ın yatak odasındaki ısıtıcıyı açık unutan Buket'e gösterdiği sert tepki izleyenleri şaşırttı.

Abone ol

Ütopya'nın dün akşam yayınlana bölümünde ısıtıcı krizi çıktı. Murat'ın yatak odasındaki ısıtıcıyı açık unutan Buket'e gösterdiği sert tepki izleyenleri şaşırttı.

Ütopya'da Buket'in yatak odasındaki ısıtıcıyı açık unutmasına sinirlenen Murat, adeta çılgına döndü. Avazı çıktığı kadar bağırarak Buket'i azarlayan Murat,'Buket fuzuli yere yanmasın bak ha! Burada kahvaltı yapıyorsunuz orada ısıtıcı açık kalmış. Söker atarım onu ha! Bağırıttıracak duruma getirmeyin insanı. Yakıp gitmeyeceksiniz. 50 kere söyledim hepinize bunu.' sözleriyle genç yarışmacıyı azarladı. 

Murat'ın bu çıkışına tepki gösteren Serkan ise 'Murat Abi, Bağırma, bağırma. Sesini yükseltme. Boş beleş işler yapmayın.' diyerek Buket'i korudu.



Ütopya'nın Yeni Yarışmacıları 

Ütopya'da Türkan'ın elenmesinin ardından yarışmaya 2 yeni yarışmacı adayı dahil oldu. 

Yarışmacılardan Ece Pınar Kapan, İzmir'de yaşıyor. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve cam Tasarımı bölümünde master öğrencisi.Kişilik haklarına saldırıldığında kendisinden korulması gerektiğini söyleyen Ece, genelde neşeli ve küçük şeylerden mutlu olabildiğini belirtti.

Oyunculukla uğraşan Bahadır Derici ise, fotoğrafçı ve reklam creativi. Kendi Ütopyasını izleyenlerle paylaşan Bahadır, grubun ya da tarafların oluşmasından çok, herkesin düşüncesine yer verilen, paylaşmanın egemen olduğu bir toplum beklentisi içinde olduğunu söylüyor. Dedikodudan çok yapılan icraatlarla öne çıkılması gerektiğini düşünen Bahadır, izleyenlerin bu zamana kadar gördüğü bir çok şeyin değişeceğini söylüyor.

Yarışmacılar, Ütopya'da geçirecekleri 1 haftanın ardından yapılacak oylama sonucu kimin yarışmaya devam edeceği belli olacak. 

25 yaşındaki Ece Pınar Kapan ve 27 yaşındaki Bahadır Derici'nin dahil olduğu Ütopya'da yarışmacıların taraflarını belirlemesi üzerine dengelerin nasıl değişeceği büyük merak konusu oldu.