BIST 9.668
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.421,54
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim kazandı final birincisi kim?

Ütopya da kim kazandı birincisi kim oldu belli oldu. Ütopya 20 eylül finali Semih mi Tuncay mı kazandı. Ütopya şampiyonu Tuncay oldu Semih şok yaşadı.

Abone ol

Ütopya'da kim birinci oldu şampiyon olan ve büyük para ödülünü kazanan kim belli oldu. Ütopya yarışmasının 20 Eylül gecesi ekrana gelen finalinde Semih Öztürk'ü SMS oylaması sonucunda yenen Tuncay Kes , Ütopya'yı kazandı.
utopya-finali-sampiyon-ve-birincisi-kim-kazandi-tuncay.jpg
TV8'de canlı yayınlanan büyük finalde, final gazete satışları, SMS oylaması ve eski Ütopya yarışmacılarının kullandığı oylar şampiyonu belirledi. Bu 3 oylamadan 2'sini kazanan Tuncay şampiyon oldu ve Ütopya kasasında biriken paranın yarısını kazandı. Bu da 438 bin liralık büyük para ödülünün sahibi olduğu anlamına geliyor.

İLK OYLAMAYI KİM KAZANDI?
Ütopya'da ilk oylama 26 eski yarışmacı arasında yapıldı ve sonuçlar az önce açıklandı. Ütopya yarışmacılarının oylamasında Tuncay Kes , Semih Öztürk'ü sollayarak birinci çıktı. Tuncay Tek ilk oylamayı Semih karşısında 14 oyla kazandı.

ÜTOPYA SMS OYLAMASI KİM KAZANDI?
1 yıllık maceranın sonunda Ütopya'yı kazanan ismi SMS oylaması sonuçları belirledi. Gazete satışı ve Ütopya yarışmacılarının oylaması sonrasında durum 1-1 olmuştu. Ütopya birincisini SMS oylaması ortaya çıkardı. Semih Öztürk'ü SMS oylaması sonuçlarında ezen Tuncay Kes Ütopya yarışmasını kazandı.

ÜTOPYA ŞAMPİYONUNUN ÖDÜLÜ NE?
Herkesin merak ettiği buydu. Ütopya şampiyonunun ödülü yüklü bir para... Peki ne kadar? Ütopya sunucusu ödülü açıkladı. Şampiyon olan kişi e gazete satışından gelen 877 bin liranın yarısının sabihi olacak. Yani Ütopya birincisi tam 438 bin lira para ödülü alacak.

ÜTOPYA ŞAMPİYONU NASIL BELİRLENDİ