BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi? Semih'e soğuk duş!

Ütopya'nın dün gece yayınlanan bölümünde gazete satışları sonucu dokunulmazlık kazanan isimler belirlendi. Çıkan sonuç Semih'i şoke etti. Ardından yapılan elemede ise Ütopya'ya veda eden yarışmacı belirlendi. Bakın o isim kim çıktı?

Abone ol

Tv8 ekranlarında yayınlanan Ütopya yarışmasının 14 Eylül 2015 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde günün dokunulmazları ve final haftasına veda eden ilk isim belirlendi. Dokunulmazlık kazanan isimler Semih'i şaşkına çevirirken, Ütopya'ya veda eden isim ise Dilay oldu.

Ütopya'da final haftasına girildi. Her gün bir yarışmacının hayallerine veda edeceği Ütopya'da final haftasının ilk eleme gününde önce dokunulmazlık kazananlar belirlendi.

Ütopya'da Semih dokunulmazlık alamadı 

Ütopya'nın 14 Eylül 2015 Pazartesi akşamı yayınlana bölümünde dokunulmazlık kazanan isimler Tuncay, Serkan ve Kurretülayn oldu. Sonucun açıklanması üzerine büyük şok yaşayan Semih, Bahadır'a kendisini yazması için ısrar etti. 'Beni yazabilirsiniz. Cesaretin varsa yazarsın! Yazmaz isen senin tüm düya potadan nasl kaçtığını görecek!' diyerek Bahadır'ı kışkırtmaya çalıştı. Semih'in sözleri karşısında sessiz kalmayan Bahadır ise; 'Semih ağlama! Biliyorsun ben istersem yazarım. İstemezsem yazmam. Hiçbir şekilde öneride bulunamazsınız. Kimi istiyorsam, onu yazarım. Ağlama!Sizin benimle probleminiz varsa yazarsınız. Geçen hafta kaçtınız. bu hafta aranızdan bir ismi alıyorum.' şeklinde cevap verdi.





Ütopya'ya Dilay veda etti!


Ütopya'daki bu gergin anların ardından potaya çıkacak isimlerin belirlendiği yarışmada elenme adayı olarak 3 kişi seçildi. 14 oyla Bahadır, 5 oy ile Altar, 4 oyla Dilay'ın eleme potasına çıktığı gecede, final haftasına veda eden ilk isim Dilay oldu. Potaya çıkan isimler arasında en az desteklenen yarışmacı olan Dilay, arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra Ütopya'ya veda etti.

Dilay, 'Bir gece daha burada geçiremeyecek olmak üzücü ama çok da üzülmüyorum çünkü en azından oylar bölünmeyecek ve abilerim finale gidecek. Kurretülayn hakkında birşey söylemek istemiyorum çünkü ağlamak istemiyorum. Tek söyleyebileceğim buraya gelmemdeki vesile kendisidir, Her ne kadar inanmasada... Uzaklaşmamızdaki en önemli etken de bana 'Beni savunma' demesidir. Bu beni mutlu eden birşeydi ve ona kendimi yakın hissetmemi sağlayan birşeydi. Bunu elimden alması mesafelerin açılmasına etken oldu. Kendisiyle ilgili herhangi birşey düşünmüyorum. Kendisi benimle ilgili düşünüyor mu bilmiyorum. Sonuna kadar abilerimi destekleyeceğim.' şeklindeki veda konuşmasını yaptıktan sonra Ütopya'dan ayrıldı.

İşte o anlar: