BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,99
ALTIN 2.438,01
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi?

Ütopya'da kim elendi sorusunun belli oldu. Pınar , Türkan Gözcü ve Abidin elenmek üzere yazılmıştı. TV8 canlı yayında kim elendi açıklandı.

Abone ol

ÜTOPYA 'da bu hafta kim elendi belli oldu. Ütopya 'da elenmek üzere yazılan isimler Türkan Abla, Pınar ve Abidin oldu. Serkan ve ekibi yine stratejik hata yaptı ve 3 haftadır halk oylamasıyla geri dönen Türkan'ı yazdı. Ütopya'da canlı yayınla kim elendi sorusunun yanıtı açıklandı. Ütopya 'dan elenen isim bu hafta Popstar Abidin Özşahin oldu.
ütopyada-kim-elendi-.20150220200152.jpg
ÜTOPYA KİM ELENDİ?
Ütopya yarışmasında bu hafta elenen isim tam anlamıyla sürpriz oldu. Popstar Abidin Özşahin Ütopya 'da halk oylaması sonrasında elenen isim oldu. Abidin Özşahin 80 gün kaldığı Ütopya 'ya veda etti. Abidin vedasında "Burası bana sabır kazandırdı. Rüyamda annemi gördüm gideceğim için sevinçliyim" dedi.

ABİDİN Mİ ELENMEYİ İSTEDİ?
ütopya-popstar-abidin.jpg

Ütopya eleme sonuçları şaşırttı. Zira oylamadaki en zayıf halka yarışmaya yeni dahil olan Pınar görünüyordu. Abidin sonuçlar açıklanmadan önce 'Ben ya da Türkan Hanımın elenmesini isterim Pınar devam etmeli' dedi. Abidan Özşahin Popstar ünvanıyla hayli taraftar grubuna sahip haliyle oylama sonucu 'istek üzerine mi elendi' sorusunu gündeme getirdi. Abidin Özşahin 'in elenmesiyle birlikte Serkan 'ın grubu 3 kişi kaldı.

TÜRKAN GÖZCÜ : KINA YAKACAĞIM
ütopya-türkan-elendi-mi.jpgTürkan Gözcü sonuç açıklandığı anda 3. kez halk oylamasından geri dönmenin coşkusu ile 'Abidin gitti saçıma kına yakacağım' dedi.

SERKAN VE GRUBU HATA YAPTI
Serkan ve ekibi Ütopya'da Türkan Gözcü takıntısı sebebiyle yine stratejik hata yaptı. Halk oylamasında gücü olduğu ispatlanan Türkan'ı bir kez daha eleme tahtasına yazdı. Oysa Türkan Ütopya'da hayli hayran kitlesi olan İnci 'yi dahi elemişti.

İŞTE ÜTOPYA ELEME OYLAMASI



ÜTOPYA 19 ŞUBAT : TUNCAY'IN PARMAK KRİZİ