BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,62
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi?

TV8'de yayınlanan Ütopya 'da Barış ile Furkan halk oylamasına kalmıştı. Peki Ütopya yarışmasında kim elendi? Barış mı Furkan mı elendi?

Abone ol

Barış ile Furkan Ütopya üyeleri berabere kalınca halk oylamasına gitmişti. Ütopya'da bu hafta elenen isim belli oldu. Elenen isim Furkan olurken ispiyoncu etiketi yiyen Barış Ütopya 'da kalan isim oldu.
ÜTOPYA'DA BU HAFTA KİM ELENDİ? İNCİ Mİ SEMİH Mİ TÜRKAN MI? (TIKLAYIN)
Semih ve grubu Furkan 'ın kalmasını isterken
Kurretülayn 'dan hoşlandığını öğrendikleri anda işler karıştı. Oylamaya da Barış 'ın ispiyonculuk yapması, Furkan 'ın 'aşk' olayı yansıdı. Oylama kıran kırana ve hayli sert yorumlarla sonuçlandı. Beraberlik çıktığı için Furkan ve Barış halk oylamasına kaldı. 

Ütopya'daki eleme anına da bu durum yansıdı. Semih ve grubu Barış 'ı sevmeselerde ona oy vermeye karar verdiler. Serkan 'ın grubu ise 'ispiyonculuk' yapan Barış 'a karşı tavır alıp Kurretülayn aşkı ile gündeme oturan Furkan 'dan yana tavır aldı.

ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ? OYLAMA SONUÇLARI
Abidin Furkan 'ın kalmasını istediğini söyleyerek ona oy verdi.
Türkan yine Semih 'in grubuyla hareket edip Barış 'a oy verdi.
Murat grup kararına uydu ve Barış kalsın diyerek oy verdi.
utopya-kim-elendi.jpg
SEMİH OYDAN ÖNCE ŞOV YAPTI
Semih oyunu vermek için tahtaya çıktığında yine diğer gruba sataştı. Serkan ile İnci 'yi eleştiren Semih sevgilisi hakkında Furkan'ın ileri geri konuştuğunu söyledi. Semih , Furkan'ın kalması durumunda kız arkadaşına laf atılması durumunda karşı grubu sorumlu tutacağını söyledi. Semih karşı gruba 'ihanet şebekesi" diyerek canlı yayında hakaretler etti. TV8'in Semih 'in bu tarz itham ve hakaret dolu konuşmasını canlı olarak vermesi şaşırttı. Semih şovunu uzun uzun yaptıktan sonra oyunu Barış 'a verdi.
semih-ütopya.jpgİNCİ 'İSPİYONCU' GÖNDERMESİ İLE OYUNU VERDİ
Semih 'den sonra oy vermek için tahtaya çıkan İnci lafını esirgemeden Barış 'ın söylenen herşeyi karşı gruba aktardığını söyledi. İnci "Burda kalırsan sen onlara bir ceza olacaksın" deyip Semih 'i sinirlendiren şu sözleri söyledi; "Ben Semih ve ekibini dışlıyorum. Asıl şebeke olanlar sizlersiniz. Grup olarak üstüme geliyorsunuz. Beşiniz birden saldırıyorsunuz. Yiyorsa teke tek gelin" dedi.

İnci oyunu "Furkan'ın kalmasından" yana kullandı.
Pınar ise ilk kez oy kullandı ve "Furkan kalsın" diyerek oyunu ona verdi.
Altar grubuna uydu ve oyunu 'Barış kalsın' diyerek verdi.
Kurretülayn kendisine aşık olduğunu söyleyen Furkan'a oyunu vermedi. Semih ile aşk yaşayan Kurretülayn "Furkan ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum" diyerek Barış'ın kalması için oy verdi.
Tuncay oyunu Furkan 'ın kalmasından yana kullandı.
Serkan oyunu "Furkan 'ın kalmasından' yana verdi. Semih 'Bu nasıl bir şey ya..." diyerek tepki gösterdi. Serkan ise "Furkan 'a söylediklerini açıkça itiraf edecek kadar dürüst olduğu için oy verdiğini" söyledi.

FURKAN VE BARIŞ HALK OYLAMASI SONUCU

Oylama sonucunda 5'e 5 eşitlik çıktığı için Furkan ile Barış 'ın Ütopya'daki kaderini halk oylaması belirledi. Halk oylaması sonucu şaşırttı. Furkan Ütopya'dan elenen isim olurken 'ispiyoncu' etiketi yiyen Barış kalan isim oldu.

ÜTOPYA 'DAKİ İSPİYONCULAK OLAYI
Barış Ütopya 'da kalmayı garantilemek için Semih 'e Furkan 'ın içeri girmeden önce VTR çekiminde söylediği sözleri aktardı. Furkan VTR kaydında Ütopya'da Semih ile aşk yaşayan Kurretülayn 'dan hoşlandığını açıklamıştı. Furkan o kayıtta "Kurretülayn 'ı bataklıkta açan bir çiçeğe benzetip onu temiz topraklara götürmek için herşeyi yapacağını" söylemişti.

SEMİH İLE FURKAN 'IN KURRETÜLAYN YÜZLEŞMESİ

Eleme gecesi öncesinde Semih hayal kırıklığı yaşadığı Furkan ile yüzleşme yolunu seçmişti. Furkan köşeye sıkışınca söylediklerini açık yüreklilikle dile getirmişti. İşte o yüzleşme anı;
BARIM MI FURKAN MI?

Barış 'ın ispiyonlama manevrasından sonra Ütopya 'da sıkı pazarlıklar döndü. Serkan 'ın grubu
Barış 'ın dedikodu yaptığını ve laf taşıdığı farkettiği için onun gitmesini isterken, Semih ise sevgilisinden hoşlanan Furkan 'ın gitmesi gerektiğini söyledi.
ütopya-furkan.jpgİlk kez Semih ile Serkan 'ın grubu ortaya çıkan garip durum sebebiyle 'kötünün iyisini seçmek' için fikir alışverişinde bulundular. Onlar toplantı yaparken Furkan , Türkan Abla'ya ikili oynadığını ve kalmak için 'Semih ile kalmak istediğini' söylediğini itiraf etti.

Semih son noktada Barış 'dan yana oy kullanma kararı aldı ancak sert bir şekilde uyarmadan bunu yapmak istemedi. Semih bunu açık bir şekilde 'seni destekleyeceğiz' diyerek oyunun rengini açıkladı. Serkan 'ın grubu ise Furkan 'ı destekleme kararı aldı.