BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.479,43
HABER /  MEDYA

Ütopya'da Demet Akalın yüzüne diyemedi

Ütopya evine giden Demet Akalın ve eşi Okan Kurt eğlenceli anlar geçirdi. Demet Akalın Ütopya'da Semih'i görünce diyeceklerini yüzüne karşı söyleyemedi.

Abone ol

Ütopya'da Demet Akalın ve eşi Okan Kurt ziyareti sürpriz yaşattı. Hediyelerle birlikte Ütopya'ya giden Demet Akalın dobra eleştirileri ile dikkat çekti. Ancak iş Semih'in yüzüne karşı söylemek istediklerine gelince bunları diyemedi.

TV8'de canlı yayınlanan Ütopya'da Demet Akalın sürprizi vardı. Baklavalarla Ütopya evine giden Demet Akalın , Semih 'i görünce "Yüzüne karşı söylemeye geldim ama seni görünce bir şey oldu' diyerek demek istediklerini diyemedi.

Demet Akalın yarışmanın karakteri ile öne çıkan ismi Serkan 'a ise "Senin işin çok zor" diyerek gönderme yaptı. Popstar Abidin 'e destek veren Demet Akalın 'a eşi Okan Kurt karşı durdu. Okan Kurt da "Semih mahalle delikanlısı arkasındayız" Abidin 'in en sıkı rakibinden yana tavır koydu. Ütopla evini ve ahırı gezen Demet Akalın ile eşi Okan Kurt Ütopya ekibiyle selfie de çektirdi.

DEMET AKALIN SÖZ VERDİ

Konserlerinden ve anılardan bahseden Demet Akalın , Semih ve Kurretülayn’a “Evlenecek misiniz?” diye sordu. Demet Akalın, eğer evlenirlerse düğünlerine geleceğinin sözünü verdi.

DEMET AKALIN ÜTOPYA'DA SELFIE ÇEKTİ

demet-akalin-ütopyada.jpgDemet Akalın ve eşi Okan Kurt , Ütopya'da selfie çektiler.

demet-akalin-ve-ütopya-semih.jpgDemet Akalın ve Semih selfie : Demet Akalın Semih'e tavırlıydı. Ancak Ütopya evine girince dönüş yaptı.

demet-akalin-ütopya-evinde.jpgDemet Akalın ve Ütopya çocukları selfie

ütopyada-demet-akalin.jpgÜTOPYA 'da dedikodu masasındaki Demet Akalın selfiesi