BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32
HABER /  MEDYA

Ütopya'da büyük kavga! Ortalık karıştı!

Ütopya'da ortam çok gergin... Önce Meral ve Tuncay daha sonra Semih ve Altar geri dönecek olan yarışmacı öncesi kavga etti.

Abone ol

Ütopya'da gergin günler devam ediyor.

Önce elendikten sonra halk oylamasıyla geri dönen Meral elenmesinin suçlusu olarak gördüğü Tuncay'la tartıştı. Meral, okulda Tuncay'ın yanında bulunan Selin'i hortumla ıslatarak kovmak isteyince sessizce olayları izleyen Tuncay daha fazla dayanamadı ve Meral'le arasında çok sert tartışmalar yaşandı.

Daha sonra ise Altar ve Semih arasında tansiyon yükseldi. Altar ile Yıldız'ın konuşmasına sinirlenen Semih, Altar'a patladı. Semih sert bir dille "Kendine gel" diyerek Altar'ı uyardı. Altar ise "Gidişatın iyi değil, böyle yaparak bir yere varamazsın" diyerek Semih'e uyarıda bulundu.

KURRETÜLAYN GERİ DÖNDÜ; SEMİH HAVALARA UÇTU

Kurretülayn Matur, Ütopya’ya geri döndü; bu duruma doğal olarak en çok Semih sevindi.

Ütopya‘da geri dönüşler devam ediyor. Daha önce elenen 6 yarışmacı Ütopya’ya geri dönecek. Şimdiye kadar sırasıyla Pınar, Noyan ve Meral geri dönen yarışmacılar olmuştu.

Ütopya’ya geri dönen 4. yarışmacı ise yarışmanın takipçilerinin geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Kurretülayn oldu.

Ütopya’nın güçlü ve favori yarışmacılarından Semih ile aşk yaşayan Kurretülayn’ın yarışmadan elenmesi, hem Semihler’e hem de izleyiciye büyük bir şok yaşatmıştı. Kurretülayn Ütopya’dan ayrılırken dakikalarca gözyaşı dökmüş ve Semih’i arkasında bıraktığı için çok üzülmüştü. Hatta kendisinin yarışmadan elenmesine neden olan Kafe Grubu yarışmacılarına "Sizi hiçbir zaman affetmeyeceğim ama hakkımı helal ediyorum" diyerek sitemini dile getirmişti.

Herkesin dönmesine kesin gözüyle baktığı Kurretülayn, Ütopya’ya geri dönen 4. yarışmacı oldu. Kurretülayn’ın geri dönmesi en çok biricik aşkı Semih’i ve aynı gruptaki diğer yarışmacıları sevindirdi. Kurretülayn ve Semih, geri dönüş sonrası zamanlarını birlikte geçirerek bol bol hasret giderdi.