BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  MEDYA

Ütopya'da bu hafta kim elendi?

Ütopya'da kim elendi belli oldu. Serkan sonucu açıkladı Göktan mı Meral mi? İlk kez kafe grubu sevindi. Buket ise kafe grubuna geçti. İşte Ütopya eleme sonucu.

Abone ol

Ütopya'da 17 Mart günü eleme heyecanı yaşandı ve kim gitti sorusunun yanıtı açıklandı. Ütopya'da Göktan ve Meral için önce yarışmacılar oylama yapmıştı. O oylamada her ikisi içinde eşit oy çıkınca halk olmasına gidilmişti.

İlk kez yapılan SMS türü halk oylamasında kim elendi sorusunun yanıtı geldi. Ütopya'da kalan isim Meral olurken Göktan elendi. Ütopya'dan elenen isim olan Göktan kararı duyunca çok üzüldü. Kararı Serkan açıkladı. İlk kez Kafe grubunun desteklediği bir aday Ütopya'da kaldı.

ÜTOPYA ELEME SONUCU AÇIKLANDI



ÜTOPYA'DA BUKET KAFE GRUBUNA GEÇİNCE
Ütopya'da yaşanan elemenin ardından Buket'in Kafe grubuna geçtiğini açıklaması üzerine barınakta gergin anlar yaşadı. Semih 'Hani kafe grubuyla işin olmazdı' diyerek Buket'e satıştı. Semih'in Buket'e yüklenmesi üzerine grup arkadaşını koruyan Tuncay, yaptığı açıklamalarla Semih'i adeta bombaladı. Semih ve Kurretülayn için 'Suratınızdan şirret akıyor. Grubunuza gelen herkes kaçıyor.' diyen Tuncay'ın kameralar önünde yaptığı o açıklamalar;