BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
HABER /  MEDYA

Ütopya'da ayrılık Semih'e sevgili şoku!

Ütopya 'da Semih 'e en ağır darbeyi sevgilisi Kurretülayn indirdi. Semih 'in grubundan kopan Murat ve Altar 'dan sonra o da ayrılmak istediğini ilan etti.

Abone ol

ÜTOPYA 'da Semih şok üstüne şok yaşıyor. Grubu dağılan Semih en ağır darbeyi ise sevgilisi Kurretülayn 'dan yedi. Murat ve Altar 'ın bayrak açmasının ardından Kurretülayn da gruptan ayrıldığını ilan etti. Semih 'Ağlamak istiyorum' diyerek başını yumrukladı.

ÜTOPYA'DA SEMİH ÖZTÜRK'ÜN MASTÜRBASYON KRİZİ
SEMİH'İN ÜTOPYASI DARMADAĞIN OLDU
Ütopya 'da Semih ve grubu büyük bir uyum sergiliyordu. Serkan ve Tuncay'ın grubuna karşı hep birlik mesajı veren Semih stratejileri ile rakiplerini hayli perişan etmişti. Şimdi ise Semih perişanları oynuyor. Önce Altar bayrak açtı ve dik çıkışları ile Semih 'in sarstı. Ancak asıl sarsıntıyı Murat'ın isyanıyla yaşadı. Murat ve Altar birlik olup Semih 'in karşısına dikilince yarışmacı ne yapacağını bilemez hale geldi.

KURRETÜLAYN DA AYRILDI
Bu isyan dalgasına son olarak sevgilisi Kurretülayn da dahil oldu. "Buradaki en akıllı adam ne sensin ne Serkan! En akıllı adam Murat" diyen Kurretülayn Semih'e ağır darbeyi indirdi. Kurretülayn "Ben gruptan ayrılıyorum" dedi. Semih başını yumruklayarak "Ağlamak istiyorum' deyip çekti gitti.