BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,10
HABER /  MEDYA

Ütopya'da aşk ispiyonu depremi Furkan elenir mi?

TV8'de yayınlanan Ütopya yarışmasında bu akşam kim elendi sorusu canlı yayınla yanıt bulacak. Semih ise sevgilisi Kurretülayn iddiası ile şok oldu.

Abone ol

TV8'de yayınlanan Ütopya yarışmasında bu akşam eleme heyecanı canlı olarak ekrana yansıyacak. Ütopya'nın sivri ismi Semih ise eleme öncesinde hayatının şokunu yaşadı. Yarışmaya yeni katılan Furkan'ın Kurretülayn'a aşık olduğu iddiası ortalığı karıştı. Furkan'ı ispiyonluyan ise rakibi Barış oldu.
ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ? FURKAN MI BARIŞ MI?


BARIŞ RAKİBİNE BELDEN AŞAĞI VURDU

Yarışmaya yeni katılan Furkan tanıtım videosunda Kurretülayn ile ilgili yaptığı itiraf ortaya çıkınca köşeye sıkıştı. Onu ele veren ise yarışmaya birlikte dahil olduğu Barış isimli yarışmacı oldu. Barış , Semih'e giderek sevgilisi Kurretülayn hakkında Furkan'ın sözlerini aktardı.
ütopya-bariş.jpg
SEMİH FURKAN İLE YÜZLEŞTİ

Furkan yarışmaya katılmasının asıl amacının Kurretülayn olduğunu söylemiş ve ondan hoşlandığını, onu kazanmak için Ütopya'ya girdiğini söylemişti. Furkan'ın bu itirafını Semih'e yetiştiren Barış rakibini bir anda büyük bir kaosun ortasına attı.

Semih grubuna almayı düşündüğü Furkan'ın sevgilisinden hoşlandığını öğrenince şaşkına döndü. Önce Barış'ın yalan söylüyor olabileceğini düşündü. Sonra Furkan 'ı çağırarak yüzleşmeye karar verdi.

FURKAN KIPKIRMIZI OLDU
ütopya-semih-ve-furkan.jpgSemih ile yüzleşen Furkan söylediklerinin aktarıldığını öğrendiği anda köşeye sıkıştı. Semih üstüne gittikçe söylediklerini itiraf etmek zorunda kalan Furkan sıkıntıdan kıpkırmızı oldu. İşte Semih ile Furkan'ın sevgili yüzleşmesi;