BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  GÜNCEL

Utanmaz adam! Evine gelen polisleri görünce...

SAKARYA'da son üç ay içerisinde cinsel istismar ve bıçakla tehdit iddiaları üzerine harekete geçen ekipler zanlıyı belirleyip evine operasyon düzenledi. Polislerin geldiğini gören zanlı bakın ne halde yakalandı

Abone ol

SAKARYA'da cinsel istismar ve gasp iddiaları üzerine harekete geçen polis söz konusu şüpheliyi belirledi ve evine operasyon düzenledi. Şüpheli polislerin geldiğini görünce evinin arka penceresinden kaçmaya çalıştı.

 Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve 3 genç kızı da gasbetmeye çalıştığı iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 15 Temmuz Şehitler Caddesi'nde son 3 ay içerisinde küçük yaşta çocuğun bıçak tehdidiyle cinsel istismara uğraması, Z.Ç, B.İ. ve G.G'nin de bıçakla tehdit edilerek hürriyetinden yoksun bırakılmak suretiyle gasbedilmeye çalışılması iddiaları üzerine çalışma başlattı.

Araştırmalar neticesinde söz konusu kişinin T.G. (31) olduğunu belirleyen ekipler, zanlının Hendek ilçesindeki adresine operasyon düzenledi. Polislerin geldiğini görünce evin arka penceresinden kaçmaya çalışan T.G, kovalamaca sonucu olaylarda kullandığı düşünülen bıçakla yakalandı.



"Birden fazla kişiyi bıçak zoruyla hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı ve ölümle tehdit" suçlamalarıyla gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.