BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.476,72
HABER /  MAGAZİN

Üstsüz fotoğrafını instagrama koydu

Ünlü fotomodel Nina Agdal instagram hesabından yayınladığı üstsüz fotoğrafı ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sports Illustrated'ın en ünlü foto modellerinden Nina Agdal'ın instagram hesabından paylaştığı üstsüz fotoğrafı büyük yankı buldu.

Ünlü spor dergisi Sports Illustrated'ın en meşhur modellerinden Nina Agdal instagram hesabından yayınladığı fotoğrafı ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. The Wolf Of Wall Street filminin başrol oyuncusu Leonardo DiCaprio ile geçtiğimiz aylarda yakalanarak magazin basınına bomba gibi düşen ünlü foto model instagram hesabından yayınladığı üstsüz fotoğrafı ile dikkat çekti.

1.20140422170055.jpg

Sosyal paylaşım sitesi instagram'dan kişisel hesabından yayınladığı üstsüz fotoğrafını yayınlayan Nina Agdal, takipçilerinden binlerce beğeni aldı. Kusursuz fiziğini yaptığı düzenli spora borçlu olduğunu belirten ünlü model Nina Agdal başarısını kanıtlamak için çektiği kaslı sırt fotoğrafı ile dikkat çekti.

2.20140422170605.jpg

Ünlü güzelin kusursuz fiziği takipçileri tarafından binlerce beğeni toplarken yayınladığı üstsüz fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı buldu. Leonardo DiCaprio ile yaşadıkları yasak aşk sonrası ilk kez magazin basınında yer alan ünlü fotomodel kusursuz fiziği ile magazin basınından da beğeni topladı.