BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Usta tiyatrocu Levent Kırca'nın aramızdan ayrılışının 3. yılı...

Bugün, Türk tiyatrosuna damga vuran ve uzun soluklu 'Olacak O Kadar' programıyla hiciv komedisinde toplumun hafızasına kazınan Levent Kırca'nın vefatının 3. yıl dönümü. Usta sanatçı 12 Ekim 2015'te karaciğer kanseri sebebiyle aramızdan ayrılmıştı.

Abone ol

Türk tiyatrosunun efsane isimlerinden Levent Kırca, yakalandığı karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede üç yıl önce bugün hayatını kaybetmişti.

Olacak O Kadar programında yaptığı hicivler, çektiği filmler ve hayatını adadığı tiyatro sevgisiyle örnek bir sanatçı olan Levent Kırca, ölümünün 3. yıl dönümünde sevenleri tarafından anılacak.

KADIKÖY'DEKİ ERKAN YÜCEL KÜLTÜR MERKEZİ'NDE ANMA TÖRENİ YAPILACAK
3. yıl dönümünde İstanbul Kadıköy'deki Erkan Yücel Kültür Merkezi'nde anılacak. 12 Ekim Cuma günü saat 19.00'da düzenlenecek anma etkiliğinde Görev Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Büyükdağlı ve Fotoğraf Sanatçısı Akadur Töleğen birer konuşma yapacak.

Kırca'nın sanatçı dostları Müjdat Gezen ve Hayati Asılyazıcı'nın anma mesajları da görüntülü olarak sahnelenecek.

Kırca'nın mücadelesini anlatan fotoğraflar ve videolar ile "Olacak O Kadar"ın unutulmaz kesitleri de gösterilecektir.

Kazakistanlı sanatçı Aynur Yestay da usta sanatçının anısına keman konseri verecek.

ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI'NDA DA ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK
Öte yandan Vatan Partisi İstanbul Başkanlığı, aynı gün usta tiyatrocunun Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabrinin başında saat 15.00'te anma programı düzenleyecek.