BIST 8.995
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.277,06
HABER /  GÜNCEL

Üsküdar’ın 'ÜPERBABA' videosu ilgi gördü

Üsküdar Belediyesi’nin Babalar Günü için özel olarak hazırladığı “ÜPERBABA” temalı video klip izleyenlerin sempatisini kazandı.

Abone ol

Önemli günlerde hazırladıkları kliplerle özellikle sosyal medyada büyük beğeni toplayan Üsküdar Belediyesi’nin Babalar Günü’ne özel olarak hazırladığı “ÜPERBABA” video klibi kısa sürede ilgi odağı oldu.

Üsküdar Belediyesi, sosyal medyada büyük ilgi uyandıran “Üsküdar Vapurunda Katibim” video serisinin ardından Babalar Günü’nü de boş geçmedi.

Türk dizi tarihinin kült isimlerinden olan ve çekimleri Çengelköy’de gerçekleştirilen “Süper Baba” temasından yola çıkan Üsküdar Belediyesi, “Üsküdar’ın ‘ÜPERBABA’ları” konseptiyle tasarladıkları videoda Üsküdar’ın tarihi mekânlarını tanıtmanın yanı sıra baba-çocuk ilişkisinin önemine de değindi. Samimiyeti ve eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken videoda Üsküdar Belediyesi çalışanları rol aldı.

BENİM BABAM “ÜPER”
Ailelerin temel direği olan babaların önemini farklı bir videoyla anlatmak isteyen Üsküdar Belediyesi, meseleyi çocukların gözünden ele alarak oldukça samimi ve bir o kadar da eğlenceli bir videonun ortaya çıkmasını sağladı. Klibin çekimleri için Kız Kulesi, Nevmekan, Tebessüm Kahvesi gibi Üsküdar’ın yüksek marka değerine sahip mekânlarının yanı sıra müzisyenleriyle ilgi çeken Selami Ali Mahallesi de tercih edildi.
Çocukların penceresinden her babanın aslında bir süper kahraman olduğunu vurgulayan eğlenceli videoda, babalarına “Benim babam ÜPER!” diye seslenen çocuklar oldukça sempatik görüntüler oluşturdu. Babaların sadece evin otorite merkezi değil, aynı zamanda mutluluktan uçuran, sihirli dokunuşlarıyla şaşırtan, eğlendirmekten hiç bıkmayan karakterler olduğunu hatırlatan video izleyenlerden de büyük beğeni topladı.

“İYİ Kİ ÜSKÜDAR VAR” KONSEPTİNİN BİR PARÇASI
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, “İyi ki Üsküdar var!” sloganıyla Üsküdar’ı sadece Türkiye’de değil tüm dünyada bir gönül markası haline getirme hedeflerinin olduğunu belirtirken, özel günlerde hazırladıkları videoların da bu hedef için atılan önemli adımlardan olduğunu hatırlattı. Üsküdar Belediyesi olarak özel günlerde video hazırlama geleneklerinin süreceğini belirten Hilmi TÜRKMEN, “Sosyal medya için hazırladığımız ‘Katibim’ videomuzun ardından yoğun ilgiyle karşılaştık. Vatandaşlarımız yeni videomuzun ne zaman geleceğini soruyor, heyecanla beklediklerini söylüyorlar. Özel günlerde hazırladığımız samimi videolarla vatandaşlarımıza hoş bir sürpriz yapmak ve onların gönüllerinde yer etmek istiyoruz,” sözlerini kullandı.

“EN EĞLENCELİ VİDEOMUZ OLDU”
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Dünya Babalar Günü vesilesiyle hazırladıkları “ÜPERBABA” videosunun ardında yatanları şu sözlerle ifade etti: “Evlerimizin, yuvalarımızın güveni ve devamlılığını sağlayan en temel güç olan babalarımızı en temiz duygularla anlatabilmek için çocuklarımızdan yardım aldık. Babalarımıza vefakârlığımızı göstermek için bir fırsat olarak kutladığımız Babalar Günü’nü çocuklarımızın gözünden anlatmayı uygun gördük. Babalar Günü vesilesiyle hazırladığımız ‘ÜPERBABA’ video klibimiz bugüne kadar yaptığımız en eğlenceli videolarımızdan biri oldu. Vatandaşlarımız bizi izlemeye devam etsinler. ‘İyi ki Üsküdar var!’ dedirtecek işlerle vatandaşlarımızın gönlünü almaya devam edeceğiz.