BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.435,51
HABER /  GÜNCEL

Üsküdar'da tüyler ürperten cinayet!

Üsküdar'da 17 yıllık eşini öldürerek parçalayan Tahir K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Abone ol
Özgecan Aslan cinayetinin ardından Türkiye bir kez daha sarsıldı. Üsküdar'da 17 yıllık eşini öldürerek parçalayan ardından da çöpe attığı iddia edilen Tahir K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tahir K.'nın şizofren hastası olduğunu ve eşini kendisine musta yaptığı için öldürdüğünü söyledi.

Üsküdar'da 17 yıllık eşini bıçakla öldürdükten sonra parçalara ayırarak çöpe attığı iddia edilen şizofreni hastası 43 yaşındaki Tahir K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından, Anadolu Adalet Sarayı'na çıkarılan Tahir K, savcıya ifade verdi. 
 
İfadesinin ardından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen Tahir K, çıkarıldığı nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği'nce "Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan tutuklandı. 
 
"BANA MUSKA YAPTI DİYE DÜŞÜNDÜM"
 
Tahir K'nın ifadesinde, 9-10 yıl önce şizofreni hastalığına yakalandığını söylediği öğrenildi. 
 
Olay günü eşinin işten geldiğini ve birlikte yemek yediklerini belirten Tahir K, olayı şöyle anlattı:
 
"Bana aniden bir duygu geldi. Durmadan beynime "öldür öldür" diye sesler geliyordu. Ben, bana muska yaptılar diye düşündüm. Mutfağa geçtim. Kasap bıçağını elime aldım. Kübra banyodaydı. Hiçbir şey demeden yanına yaklaştım. Bıçağı kaldırarak boynunun her iki tarafından arka arkaya 3-4 defa bıçakladım."
 
Tahir K, öldürdüğü eşini kömürlükten aldığı testereyle parçalara ayırdığını ve çöp konteynerine attığını ifade etti. 
 
BUZDOLABINDAKİ ETLER İNCELENECEK
 
Öte yandan, soruşturma kapsamında Tahir K'nın evinde yapılan incelemede buzdolabı içerisinde poşetler içerisinde çok miktarda et bulunduğu ve bulunan etlerden numune alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.