BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,08
ALTIN 2.240,43
HABER /  GÜNCEL

Üsküdar'da 700 polisli dev operasyon

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 700 polisle ilçede asayiş uygulaması yaptı.

Abone ol

Üsküdar'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı, özel harekat, çevik kuvvet, narkotik, önleyici hizmetler, trafik ve asayiş şubenin tüm birimleri ortak bir operasyona imza attı.

Üsküdar'da yaklaşık 700 polisin katılımıyla yapılan narkotik ve asayiş suçlarına yönelik operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı.

Üsküdar'da akşam saatlerinde ağırlıklı Salacak sahili ve Selami Ali Mahallesi'nde başlatılan operasyon çerçevesinde, kontrol altına alınan sokaklarda kişilerin üst araması ve genel bilgi taraması (GBT) yapıldı, araçlar kontrolden geçirildi. Operasyon kapsamında, kıraathane, ev ve internet kafelerde denetimler yapıldı.

Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyona, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra asayiş, özel harekat, çevik kuvvet şubeleri ve ilçe emniyet müdürlüğü personelleri ile yunus ve güven timlerinden oluşan yaklaşık 700 polis katıldı.

Operasyonda, 10'u çeşitli suçlardan aranan 13 kişi gözaltına alındı. İş yeri, ev ve kıraathane baskınlarında çeşitli miktarda uyuşturucu hap, esrar ve bonzai ele geçirildi. Aramalarda, 1 ruhsatsız silah, çok sayıda mermi ve 1 bıçak bulundu.

Denetimlerde trafikteki sürücülere de alkol kontrolü yapıldı.