BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Uşak İl Başkanından açıklama 'Belediyemiz görevinin başındadır'

İstifası istendiği söylenen Uşak Belediye Başkanı Cahan için AK Parti Genel Merkezi ve İl teşkilatından flaş yalanlama geldi.

Abone ol

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan istifa mı edecek sorusuna Uşak Ak Parti başkanı Mehmet Çakın açıklama yaptı.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın gerçekleştirdiği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı ;

Sosyal ve yerel medyada AK Partili bazı belediye başkanlarımızın genel başkanımız tarafından istifaları istendiğine dair haberlerle ilgili olarak kamuoyumuzu doğru bilgilendirmek adına bir basın açıklaması yapma gereği duymuştur

Uşak Belediyemizin de adının geçtiği bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İstifa söz konusu değildir. Belediye başkanımız görevinin başındadır.Resmi açıklamaların dışındaki açıklamalara itibar edilmemesi gerekmektedir. Bu vesileyle partimizin devam eden kongre çalışmaları hakkında bilgi vermek istiyorum.Genel merkezimiz ile yapılan istişareler neticesinde Eşme,Ulubey ve Sivaslı ilçe kongrelere 14-15 ekim tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Diğer ilçelerimiz için kongre tarihleri hakkında bilgi verilecektir. Merkez İlçe Başkanı Ali Kumaş ailevi nedenlerden dolayı yeni kongre sürecinde yer almayacak.

Öte yandan konu ile ilgili edindiğimiz bilgilere göre; yerelde bu tür haberleri belediyeden rant umup, karşılık bulamayan bazı haber sitelerinin organize edip, çeşitli aracılarla ulusal haber kaynaklarına ulaştırarak algı operasyonu yapmaya çalışıldığı öğrenildi.