BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

Ünlülerle röportajlar ortak yayınla İnternethaber.com'da

Bu hafta 62.bölümü yayınlanacak olan amatör röportaj programı Hayata Dair artık Perşembe günleri Uzay Sokak Haber'de yayınlandıktan iki gün sonra Cumartesi günleri de İnternethaber.com'da siz değerli okurlarımız ve izleyicilerimiz ile buluşacak...

Abone ol

"Hayata Dair" PROGRAMI 62.BÖLÜM TANITIMI

Konuk: Bir zamanlar basın yayın bölümü okuyan ardından başından geçen trajikomik bir olay neticesinde ani bir karar ile vazgeçip sonrasında tiyatrocu olmaya karar veren başarılı tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Yusuf Atala oluyor...

* 62.bölüm röportajımızın ilk dakikasında Yusuf Atala'nın öncülük ettiği ve amatör röportaj programımızda bir ilke imza atılan Yusuf Atala'nın sorusu ne oldu?

* İstanbul Marmara Üniversitesi Basın Yayın Bölümü mezunu olan Yusuf Atala, medyanın merkezi olarak yorumlanan İstanbul gibi bir ilde Basın Yayın Bölümünü okumasının ardından neden gazetecilik mesleğini yapmama kararı aldı? 

* Yusuf Atala'nın okuyarak resmileştirdiği gazetecilik mesleğini yapmamasına neden olan kendisinin "trajikomik" olarak yorumladığı olay ne idi?

* Başarılı oyuncu Yusuf Atala, hangi konuyu, "Tesadüf." diyerek yorumladı.

* Tecrübeli tiyatrocu Yusuf Atala yer aldığı, entrikalı dolap komedyası
 adlı yeni oyunları hakkında ne gibi bir yorumda bulundu?


* Yusuf Atala'nın ilgilenmiş olduğu başka bir meslek var mı?

* Bilindiği gibi Pis Yedili dizisinde Karabiber karakterini canlandıran Bükre Atala'nın babası olan Yusuf Atala kızı ile aynı dizide rol almasının nasıl bir duygu olduğu hakkında neler söyledi?

* Yusuf Atala, Pis Yedili dizisinde Karabiber karakterini canlandıran kızı Bükre Atala'nın tiyatrocu olmasını neden istemiyordu?

* Yusuf Atala'nın kızı Bükre Atala'nın tiyatrocu olmayı istedikten sonra, Yusuf Atala'nın kendisi, kızının ilerlemesinde etken olmuş muydu?

* Yusuf Atala, eski dönemlerdeki tiyatro izleyicilerini hangi örneklerle ne şekilde yorumladı?

* Yusuf Atala, programın sunucusu amatör gazeteci Berk Sayar'ın gelecekteki habercilik yılları hakkında bir tahminde bulunarak ne gibi bir yorum yaptı?

* Yusuf Atala, amatör gazeteci Berk Sayar ve amatör röportaj programı Hayata Dair hakkında ne gibi bir özgür yorumda bulundu?

* Yusuf Atala, geçtiğimiz dönemde yaşanan Gezi Parkı ve olayları ile ilgili ne gibi bir özgür yorumda bulundu?

Bu 13 soru ve daha fazlasının cevabı amatör röportaj programı Hayata Dair'in 62.bölümünde.
Hayata Dair'in 62.bölümü 12 Aralık Perşembe günü saat 21.45'de Uzay Sokak Haber'de...

NOT: Hayata Dair'in 62.bölümü Perşembe günü Uzay Sokak Haber'de yayımlandıktan iki sonra Cumartesi günü, www.internethaber.com'da da siz değerli izleyicilerimiz ve okurlarımızla buluşacaktır...