BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65
HABER /  GÜNCEL

Ünlülerin yaşam koçu hakkında şok gerçek

Sertifikası olmadığı halde spor ve diyet programı uygulatan Şeyda Coşkun, bakanlığı alarma geçirdi. Yeni kanunla, Coşkun'a birçok yasak getirilecek.

Abone ol

Yaşam koçu olarak bilinen ve Gülben Ergen'den Hacı Sabancı'ya kadar birçok ünlüyü zayıflatarak dikkat çeken Şeyda Coşkun'a kötü haber geldi.

Her bir müşterisinden aldığı yaklaşık 3 bin euro'luk ücretle dudak uçuklatan 'yaşam koçu', sık sık haber olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı alarma geçirdi. Diyet ve spor programı uygulatan isimlere yurt dışındaki gibi sıkı denetimler getirmeyi planlayan Bakanlık, konuyla ilgili kanun çıkarmak üzere...

SERTİFİKA ZORUNLULUĞU GELİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı; cezai uygulamalar konusunda yasal düzenlemeler yapacak. Kanun çıktığında Şeyda Coşkun başta olmak üzere hiçbir kişi, ilgili federasyondan sertifika almadığı takdirde kimseye spor ve diyet programı uygulatamayacak.

COŞKUN'LA İLGİLİ ŞOK İDDİALAR

Bu arada Coşkun'la ilgili dedikodular ilginç. Şeyda Coşkun'un müşterilerine gönderdiği yemeklerini, hiçbir eğitimi olmayan iki Moldovyalı kadına yaptırdığı öne sürüldü. Coşkun'un sıkı diyetleri yüzünden birkaç müşterisinin de sinir sistemlerinin çöktüğü ve sinir krizi geçirdiği de iddialar arasında. Bazı müşteriler ise vücutlarında sarkma olduğu için şikayetçi.

jjj_tepe.jpg 

AYLIK ORTALAMA 200 BİN LİRA KAZANIYOR

Her bir müşterisi için yaklaşık 3 bin euro alan ve birçok defa da toplu zayıflama programları uygulatan Şeyda Coşkun'un aylık gelirinin ortalama 200 bin lira olduğu tahmin ediliyor. Coşkun, bu kazancının çoğunu lüks araçlar için harcıyor.

Şeyda Coşkun'un aldığı yüklü ücretin vergisini kuruşu kuruşuna devlete ödeyip ödemediği merak konusu oldu. Gazete haberlerini takip eden Maliye Bakanlığı'nın ise bu nedenle Coşkun'u vergi takibine aldığı söyleniyor.