BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14

Ünlülerin en doğal ev halleri

Ünlülerin en doğal ev halleri

Yerli ya da yabancı ünlülerin ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmadığını sanıyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz.

Ünlülerin en doğal ev halleri

Spor eğitmenliği yapan Ebru Şallı, spor salonlarında olduğu kadar mutfaktaki becerilerini de takipçilerine gösterdi. Ancak Şallı'nın bulaşıkları mutfak masasında yıkaması dikkat çekti. Şallı sosyal medyadan paylaştığı bu karenin altına ise şu notu düştü: "Bulaşıklar benden sorulur. Eee çocuklarla mutfağa girip, mutfağı dağıtırsanız bulaşıkları da yıkarsınız"

Ünlülerin en doğal ev halleri

Yerli ya da yabancı ünlülerin ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmadığını sanıyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz. Çünkü televizyonda, podyumda veya sahnede gördüğümüz ünlü isimler yeri geldiğinde ellerine eldivenlerini takıp toz bezini alıp temizliğe başlıyor. Ya da mutfağa girip yemek yapıyorlar. Belki çok fazla vakit bulamıyorlar bu işler için ama eline geçen ilk fırsatta soluğu mutfakta alan; elektrik süpürgesi ya da toz beziyle evini temizlemeye girişen çok sayıda ünlü var. İşte o isimlerden bazıları...

Ünlülerin en doğal ev halleri

Kiralık Aşk'taki Defne rolü ile kariyerinde zirve yapan Elçin Sangu, dün Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Sangu, paylaşımının altına şu notu düştü: Ev, kalbin olduğu yerdir.

Ünlülerin en doğal ev halleri

Geçtiğimiz Temmuz ayında Kadir Doğulu ile evlenen Kara Sevda'nın Nihan'ı Neslihan Atagül'ün takipçilerine 'günaydın' mesajı... Atagül omlet pişiririyor.