BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,60
HABER /  MEDYA

Ünlülerden ALS için bir kova buzlu su!

Hülya Avşar, Şahan Gökbakar, Atilla Taş ve Demet Akalın da ALS hastalığına dikkat çekmek için buzlu su kampanyasına katıldı.

Abone ol

ALS hastalığı ile mücadele için başlatılan kampanyaya Türk ünlülerinden de büyük ilgi var! Ünlüler kampanyaya maddi destek verdi mi bilinmez ama şimdilik videoları özellikle sosyal paylaşım sitelerinde büyük ilgi görüyor.

Şahan Gökbakar, Demet Akalın, Hülya Avşar ve Atilla Taş ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanyaya bir kova buzlu suyla katkıda bulundu.

BAĞIŞ MİKTARINI KİMSE AÇIKLAMIYOR

Şahan Gökbakar, Saffet Ulusoy'un meydan okumasını kabul ederek kampanyaya destek verikken, bağış miktarı konusunda ise açıklama yapmadı. Gökbakar, "Saffet Ulusoy'un okuduğu meydanı kabul ediyorum, ALS hastalığına dikkat cekmek icin burdan Demet Akalın, Hidayet Türkoğlu ve Ata Demirer'e meydan okuyorum" diyerek, buzlu bir suyla kampanyaya destek verdi.




GÖKBAKAR'A DEMET'TEN CEVAP GEÇİKMEDİ

Şahan'ın meydan okumusana Demet Akalın'ın cevap geçikmedi. Akalın, ALS hastalığına dikkat çekmek için başından aşağıya buzlu su döktürdü.




HÜLYA AVŞAR'DA DESTEK VERDİ

Kampanyaya bir destek te Hülya Avşar'dan geldi. Topuklu ayakkabılarıyla kameranın karşısına geçen Avşar, başından aşağıya bir kova buzlu su döktürdü. Avşar kızı da Çağatay Ulusoy'a meydan okudu.




ATİLLA TAŞ'TAN DESTEK