BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,36
HABER /  DÜNYA

Ünlüler 20. Altın Koza Film Festivali’nde bir araya geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sanatçıların unutulmayan eserlerini 75. Yıl Sanat Galerisi’nde açacaklarını bildir...

Abone ol

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sanatçıların unutulmayan eserlerini 75. Yıl Sanat Galerisi’nde açacaklarını bildirdi.
20. Altın Koza Film Festivali ‘hoşgeldin yemeği’, yeni, eski birçok sinema sanatçısının katılımıyla gerçekleşti. Seyhan Oteli’nde gerçekleşen etkinlikte konuşan Aldırmaz, Altın Koza’nın açılışına 3 bin 500 Adanalının katıldığını söyleyerek, “Dünkü açılışta 3 bin 500 Adanalı sizleri kucakladı. Biz bu yıl ‘gün kardeşlik günüdür’ levhasıyla 20. Altın Koza Film Festivali’ni gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da kalıcı eserlere devam edeceğiz. Sinema müzemizden sonra şimdi de ‘Hababam Sineması’ müzesini gerçekleştireceğiz. Buradaki çok muhterem sanatçılarımızın unutulmayan eserlerini 75. Yıl Sanat Galerisi’nde açacağız. Daha sonra sinema müzemizin yanında 2. bir müze gerçekleştirmiş olacağız” dedi.
Yemek daha sonra caz müziği dinletisiyle devam etti.