BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.475,16
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ünlü yönetmen Hasan Yıldız'dan 15 Temmuz mesajı

Ünlü genç yönetmen Hasan Yıldız uzun süredir ülkemizdeki üniversiteleri karış karış gezerek gençlerle kariyer ve iş hayatı hakkında söyleşiler düzenliyor.

Abone ol

Türk televizyonlarında birçok önemli yapımın altında imzası olan genç ve tanınmış yönetmen Hasan Yıldız uzun süredir ülkemizdeki üniversiteleri karış karış gezerek gençlerle kariyer ve iş hayatı hakkında söyleşiler düzenliyor ve tüm bu faaliyetleri tamamen ücretsiz olarak yapıyor.

Aynı anlamda geçtiğimiz yıl yazdığı “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” adlı kitabını da ücretsiz olarak gençlere ulaştırıyor. Kendi benliğinden kopmayan, değerleri ile barışık ve fikir üretme kaygısını her zaman üzerinde taşıyan bir gençlik, Türkiye'nin yarınları için de umut vaat edecektir...

15 TEMMUZ'DA GENÇLERİMİZ YEK VÜCUT OLDULAR
Yıldız “Yıllar sonra bile faillerinin lanetlenerek anılacağı 15 Temmuz 2016 gecesi vuku bulan hain kalkışma girişimi karşısında necip Türk Milletinin özellikle gençlerimiz her türlü ayrılıklarını bir tarafa bırakarak yek vücut oldular ve cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan her bir yıldızın temsil ettiği ecdadının ve bu güzel vatanın her bir karışında koyun koyuna yatan aziz şehitlerimizin hakkını savunmak adına sokaklara çıkarak, tankların ve mermilerin önüne bedenlerini çekinmeden siper ederek vatana, demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıktılar. Ben de bu vesile ile gençler için çıktığım yolda yanılmadığımı gurula ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile belirtmek isterim ki Türkiye’nin geleceğine olan sarsılmaz inancımla ömrüm yettiğince onlara katkıda bulunmaya devam edeceğim...” dedi.



GENÇLERLE BAĞIMIZI DAHA ÇOK GELİŞTİRMELİYİZ
Kariyer Sohbetleri başlığı ile devam eden bu söyleşiler hakkında Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız;  “Bu proje benim bireysel sorumluluk projem olarak fikir ve vücut bulmuş bir proje. Fikri temelinde bu topraklar üzerinde nefes alan herkesin, bu vatana karşı sorumlulukları olduğuna olan inanç yatmakta. Bu sorumluluğu ise iş adamlarının daha fazla hissetmeleri gerektiğine inanan birisi olarak ülke için yapılacak en önemli katkının o ülkenin geleceğine yapacağınız katkı olması gerektiği ve bunun da doğal olarak gençliğe katkı yapmakla mümkün olabileceği düşüncesiyle yola çıktım. Gençlerimizle bağımızı daha da güçlendirmeliyiz, kendi benliğinden kopmayan, değerleri ile barışık ve fikir üretme kaygısını her zaman üzerinde taşıyan bir gençlik, geleceğin dünyasında baş rolde yer alma kaygısında olan Türkiye'nin yarınları için de umut vaat edecektir.” diyerek geçen sene yaşanan hain kalkışa ile ilgili gençlerimizin rolüne değinerek, her türlü övgüye layık olduklarını söyledi.